Η φοβερή Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο ισοπέδωσε 3-0 την Μπάγερν Μονάχου (VIDEO)

Η φοβερή Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο ισοπέδωσε 3-0 την Μπάγερν Μονάχου (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

O τίτλος είναι πιο πιθανό από ποτέ να αλλάξει χέρια στην Γερμανία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η υπέροχη Μπάγερ Λεβερκούζεν επικράτησε κατά κράτος της Μπάγερν Μονάχου (3-0) και αύξησε την διαφορά από τους Βαυαρούς στους 5 βαθμούς.

O τίτλος είναι πιο πιθανό από ποτέ να αλλάξει χέρια, μετά από 12 χρόνια καθώς η Μπάγερ Λεβερκούζεν διέλυσε την Μπάγερν Μονάχου (3-0) και παραμένει αήττητη και στο +5 από τους Βαυαρούς!

Ο Τόμας Τούχελ επέλεξε να παίξει σύστημα καθρέφτη για πρώτη φορά φέτος (3-4-2-1), θέλοντας να προσαρμοστεί στο παιχνίδι των γηπεδούχων, σε μία ένδειξη της φετινής αδυναμίας των Βαυαρών.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν βρέθηκε ακόμα περισσότερο στα… νερά της και σε ένα οικείο περιβάλλον έβγαλε στο γήπεδο όλη την ανωτερότητα της.

Μάλιστα, το πρώτο γερό χτύπημα το έδωσε κάποιος που ήταν γέννημα θρέμμα της Μπάγερν Μονάχου. Ο Γιόζιπ Στάνισιτς έμεινε αφύλαχτος στην φάση του 18ου λεπτού και μετά από σέντρα σουτ του Άντριχ έκανε το 1-0 (18’), φέρνοντας το παιχνίδι εκεί που ήθελε ο Τσάμπι Αλόνσο.

Οι ασπιρίνες είχαν σταθερά τον έλεγχο και οι αντεπιθέσεις ήταν βούτυρο στο ψωμί των ταχύτατων παικτών της. Σε μία από αυτές, ο Τέλα έπαιξε υπέροχα το ένα-δύο με τον Γκριμάλντο και ο Ισπανός μπακ με υπέροχο τρόπο έκανε το 2-0 (50’), απέναντι σε μία Μπάγερν που μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν μπόρεσε να βγάλει ούτε μία καθαρή ευκαιρία!

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Φριμπόνγκ έκανε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων το τελικό 3-0 σε μία από τις πιο βαριές εγχώριες ήττες στην ιστορία της Μπάγερν, που την Τετάρτη θα παίξει στην Ρώμη με την Λάτσιο για τους 16 του Champions League με την χειρότερη δυνατή ψυχολογία.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X