Super League: Ο ΟΦΗ ήταν για... κλάματα, ο Ολυμπιακός πήρε ανάσα με άνετο 4-0

Super League: Ο ΟΦΗ ήταν για... κλάματα, ο Ολυμπιακός πήρε ανάσα με άνετο 4-0
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον κάκιστο ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανύπαρκτος ο ΟΦΗ στο Φάληρο, το εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός και πήρε νίκη-ανάσα με 4-0, στο πρώτο ματς μετά την απόλυση του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Το ματς

Μόλις στο 6ο λεπτό και σε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας ο Μπάουμαν βγήκε από την εστία του προσπαθώντας να διώξει την μπάλα αλλά την έστειλε πάνω στον Μασούρα, που εκμεταλλεύτηκε την περίσταση και άνοιξε το σκορ σε άδειο τέρμα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φορτούνης έκανε το γύρισμα από δεξιά, οι αμυντικοί δεν κατόρθωσαν να απομακρύνουν και ο Ελ Κααμπί έγραψε από κοντά το 2-0 δίνοντας σαφές προβάδισμα νίκης στην ομάδα του, με το 13ο γκολ του (συνολικά) στα ερυθρόλευκα.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να «πνίγει» τον αντίπαλό του, η κατοχή έφτασε στο 73% και στο 34΄ από νέο λάθος αμυντικού στην απομάκρυνση της μπάλας αυτή κατέληξε έξω από την περιοχή στον Ποντένσε, που προχώρησε, άδειασε έναν αντίπαλο και πλάσαρε ψύχραιμα για το 3-0.

Έχοντας πάρει ό,τι ήθελαν από τα πρώτα 45 λεπτά οι γηπεδούχοι μείωσαν κατά τι το ρυθμό τους στην επανάληψη αλλά συνέχισαν να κυριαρχούν, και αφού είχαν μια καλή στο 57΄ με το κοντινό σουτ του Ελ Κααμπί να φεύγει άουτ, έφτασαν στο 4-0 ένα λεπτό αργότερα με τον Φορτούνη, που δέχθηκε την ασίστ του Τσικίνιο στην πλάτη της άμυνας και στην αναπήδηση της μπάλας «κρέμασε» τον Μπάουμαν.

Ολυμπιακός-ΟΦΗ 4-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε (71΄ Ιμπόρα), Τσικίνιο, Φορτούνης (61΄ Καμπράλ), Μασούρας (77΄ Ναβάρο), Ποντένσε (46΄ Αλεξανδρόπουλος), Ελ Κααμπί (61΄ Γιόβετιτς)

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης (46΄ Θοράρινσον), Αμπάντα, Γκλάζερ, Γκαγέγος (46΄ Μοσκέρα), Μπάκιτς, Μπάκου (81΄ Ριέρα), Αποστολάκης (61΄ Χιμένεθ), Ισέκα (61΄ Φελίπε Λουίζ)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X