Συναγερμός για τον επικηρυγμένο ομογενή που ασχολήθηκε η Νικολούλη: Προσφέρονται 120.000 ευρώ σε όποιον τον βρει (VIDEO)

Συναγερμός για τον επικηρυγμένο ομογενή που ασχολήθηκε η Νικολούλη: Προσφέρονται 120.000 ευρώ σε όποιον τον βρει (VIDEO)

Ο ομογενής James Dalamangas καταζητείται για συμμετοχή στη δολοφονία του Γιώργου Γιαννόπουλου στο Μπέλμορ, στα νοτιοδυτικά του Σίδνεϊ, τον Απρίλιο του 1999

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παγκόσμιος συναγερμός έχει σημάνει για τον εντοπισμό του ομογενή James Dalamangas ο οποίος από τον Απρίλιο του 1999 καταζητείται για συμμετοχή στη δολοφονία του Γιώργου Γιαννόπουλου που έγινε στο Μπέλμορ, στα νοτιοδυτικά του Σίδνεϊ.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη βρέθηκε στην Αυστραλία για να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο επικίνδυνου, σύμφωνα με τις αυστραλιανές Αρχές, ομογενή.

Είκοσι πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία Γιαννόπουλου, η αστυνομία της Αυστραλίας κάνει την έκπληξη με το να σημάνει παγκόσμιο συναγερμό για τον επικηρυγμένο Έλληνα, με σημαντικό ποσό. Η υπόθεση αυτή πήρε μεγάλες διαστάσεις στην Αυστραλία πριν από περίπου ένα μήνα, όταν οι αστυνομικοί παρουσίασαν τα στοιχεία τους στους δημοσιογράφους.

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X