ΑΕΚ: «Πέταξε» για Θεσσαλονίκη χωρίς Σιμάνσκι και Άμραμπατ

ΑΕΚ: «Πέταξε» για Θεσσαλονίκη χωρίς Σιμάνσκι και Άμραμπατ
Photo Credits: INTIME

Για την Θεσσαλονίκη πέταξε η αποστολή της ΑΕΚ χωρίς Σιμάνσκι-Άμραμπατ που αύριο αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τη Θεσσαλονίκη πέταξε πριν από λίγο η αποστολή της ΑΕΚ με τους τραυματίες Νταμιάν Σιμάνσκι και Νορντίν Άμραμπατ να μην συμμετέχουν σ’ αυτή.

Εν πτήσει είναι η ΑΕΚ για τη συμπρωτεύουσα, όπου αύριο το βράδυ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κορυφής. Ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν το πρωί στα Σπάτα, εν συνεχεία γευμάτισαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας και το μεσημέρι αναχώρησαν για τη Θεσσαλονίκη.

Από την αποστολή, παρότι ως είθισται εσχάτως δεν ανακοινώθηκε, απουσιάζουν οι τραυματίες, Νταμιάν Σιμάνσκι και Νορντίν Άμραμπατ. Αμφότεροι βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ και δεν θα δώσουν το… παρών στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Επίσης στην αποστολή της ΑΕΚ δεν βρίσκεται ούτε ο Ιρανός αριστερός μπακ, Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος επέστρεψε από το ασιατικό Κύπελλο την Πέμπτη, συμμετείχε στις δύο προπονήσεις, αλλά έμεινε εκτός, καθώς προέρχεται από δύσκολο ταξίδι.

Να σημειωθεί πως εν συγκρίσει με το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης υπολογίζονται στην ΑΕΚ οι Γιόνσον και Γκατσίνοβιτς που εξέτισαν τις ποινές τους.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X