Εθνική Αγγλίας: Θέλει να κρατήσει τον Σάουθγκεϊτ ως το 2026

Εθνική Αγγλίας: Θέλει να κρατήσει τον Σάουθγκεϊτ ως το 2026
Photo Credits: INTIME

Νέο συμβόλαιο που θα δεσμεύει τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ως το 2026 είναι έτοιμη να του προσφέρει η αγγλική Ομοσπονδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αγγλική Ομοσπονδία, σκέφτεται σοβαρά να ανανεώσει το συμβόλαιο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ως προπονητής της εθνικής ομάδας έως και το Μουντιάλ του 2026.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η FA θέλει να συνεχίσει με τον ομοσπονδιακό προπονητή μέχρι και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, που θα διεξαχθεί σε Μεξικό, ΗΠΑ και Καναδά.

Ο 53χρονος Άγγλος ανέλαβε τα “τρία λιοντάρια” τον Σεπτέμβριο του 2016 και το 2018 τα οδήγησε μέχρι τα ημιτελικά του Μουντιάλ, ενώ το 2019 στα ημιτελικά του Nations League.

Μάλιστα, το 2020 έφτασε μία ανάσα πριν από την κατάκτηση του Euro, όμως η Ιταλία επικράτησε της Αγγλίας 3-2 στα πέναλτι. Στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο Κατάρ η ομάδα του Σάουθγκεϊτ αποκλείστηκε από τη Γαλλία στα προημιτελικά.

Θυμίζουμε πως η Αγγλία είναι η μία από τις τρεις ομάδες (Φινλανδία και Ιρλανδία) που η κληρωτίδα τοποθέτησε μαζί με την Εθνική Ελλάδας στο 2ο γκρουπ της League Β του Nations League.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X