Αντσελότι: «Αν ο Κρόος αποσυρθεί το καλοκαίρι, έχει... μπάλες»

Αντσελότι: «Αν ο Κρόος αποσυρθεί το καλοκαίρι, έχει... μπάλες»
Photo Credits: INTIME

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για τον Τόνι Κροος και το γεγονός πως ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ρεάλ Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κάρλο Αντσελότι σχολίασε την πιθανότητα να χάσει το ερχόμενο καλοκαίρι τον Τόνι Κροος, με ορισμένες φήμες να λένε ότι μπορεί και να αποσυρθεί.

Ο Γερμανός χαφ δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του με την Ρεάλ και τα πάντα αναφορικά με το μέλλον του παραμένουν ανοιχτά, αφού το τελευταίο διάστημα υπάρχουν δημοσιεύματα για σκέψεις του Κρόος να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

«Πάντα πρέπει να σέβεσαι τους γονείς σου, νομίζω ότι είναι κάτι που λείπει από τις νεότερες γενιές. Είναι μια απόφαση που ο Τόνι Κρόος θα πάρει την κατάλληλη στιγμή και με τον σωστό τρόπο.

Αν το κάνει, αν αποφασίσει να αποσυρθεί τότε έχει χαρακτήρα και μπάλες», ανέφερε χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο προπονητής της Ρεάλ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X