Καταιγιστική η ΑΕΚ

Καταιγιστική η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÄÏÕÊÁÓ - ÁÅÊΕντυπωσιακή ήταν η ΑΕΚ στην επανέναρξη της Α1 χάντμπολ ανδρών, όπου χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου πήρε την εντός έδρας νίκη με 49-18 κόντρα στον Αρχέλαο Κατερίνης στην πρεμιέρα του Β’ γύρου, διατηρώντας έτσι το αήττητο. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πιο άνετη φετινή νίκη της Ένωσης αλλά και η πιο παραγωγική της εμφάνιση. Σαφέστατα η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια όμως οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη επέστρεψαν με τον πλέον δυναμικότερο τρόπο στο πρωτάθλημα, επιβεβαιώνοντας ότι είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ιδιαίτερα εύκολο έργο είχε η Ένωση που σήμερα επέστρεψε στις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα. Οι “κιτρινόμαυροι”… ξέσπασαν μετά την πολυήμερη διακοπή της διοργάνωσης στον Αρχέλαο Κατερίνης που είχε έρθει στην Αθήνα με αρκετές ελλείψεις. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης η ΑΕΚ έδειξε ότι είναι το “αφεντικό”. Με τον Σάββα Καρυπίδη να είναι ασταμάτητος στην επιστροφή του στην ενεργό δράση έπειτα από τον τραυματισμό του, οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο, έχοντας προβάδισμα με 20 γκολ (26-6).

Στην επανάληψη το σκηνικό ήταν το ίδιο καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν λύσεις κόντρα στην… διψασμένη ΑΕΚ. Με το νεαρό τερματοφύλακα, Θάνο Συγγάρη να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση και με πολυφωνία στην επίθεση η Ένωση ανέβαζε συνεχώς τον δείκτη της διαφοράς.  Η ολοκλήρωση της αναμέτρησης βρήκε την ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη να φτάνει στην μεγαλύτερη της φετινή νίκη καθώς το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε 49-18.

Δείτε εδώ πως μετέφερε live την εξέλιξη του ματς το enwsi.gr

Τα πεντάλεπτα: 5-0, 9-1, 13-2, 16-3, 21-5, 26-6 (ημχ.), 31-8, 35-10, 38-12, 41-13, 45-16, 49-18

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Ράκσεβιτς 1, Μπακαούκας 6, Κουμαραδέλης, Γεωργιάδης 8, Οικονόμου 1, Ζούγιοβιτς 2, Νικολαϊδης 4, Συγγάρης, Σανίκης 2, Αλβανός 5, Καρυπίδης 10, Τσαούσης, Παπαδιονυσίου 9, Τσιλιμπάρης, Παπαδόπουλος 1.

Αρχέλαος (Γιώργος Καραδήμος): Εγγλέζος 4, Τσάβες, Δράντζιος, Τριανταφύλλου 1, Κοσμίδης, Ασαρίδης 1, Ραντζέλοβιτς 1, Χρυσός 5, Σαϊδές 2, Πέξας, Ράντος 4, Μελικιάν, Τερζόπουλος, Κωνσταντινίδης.

Διαιτητές: Καρατζίνας- Τσάμος, δίλεπτα: 2-2, πέναλτι: 4/4-0/1.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X