Ίντερ Μαϊάμι: Αποζημίωση στους θεατές του φιλικού στο Χονγκ Κονγκ επειδή ο Μέσι δεν αγωνίστηκε

Ίντερ Μαϊάμι: Αποζημίωση στους θεατές του φιλικού στο Χονγκ Κονγκ επειδή ο Μέσι δεν αγωνίστηκε
Photo Credits: INTIME

Τα μισά λεφτά τους αναμένεται να πάρουν οι θεατές του φιλικού της Ίντερ Μαϊάμι στο Χονγκ Κονγκ και ο λόγος είναι μη συμμετοχή του Λιονέλ Μέσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έξαλλοι ήταν οι θεατές της φιλικής αναμέτρησης της Ίντερ Μαϊάμι στο Χονγκ Κονγκ, αφού ο Λιονέλ Μέσι δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό, εξαιτίας ενός τραυματισμού, όπως ο ίδιος ανέφερε στις δηλώσεις μετά το ματς.

Ωστόσο, στην ασιατική χώρα δεν έμειναν μονάχα στα παράπονα, τονίζοντας ότι δεν είναι τυχαίο που ο Αργεντινός απουσίασε μόνο σε αυτό το ματς από την pre-season της ομάδας του, ενώ έκαναν λόγο για παραβίαση ρήτρα συμφωνίας που υπήρχε με την εταιρεία Tatler Asia, που διοργάνωσε το φιλικό.

Έτσι, η λύση που αναμένεται να δοθεί είναι η επιστροφή χρημάτων! Δημοσίευμα της South China Morning Post, αναφέρει πως η Tatler Asia ετοιμάζει να γυρίσει πίσω το 50% των χρημάτων που ξόδεψαν οι θεατές για να δουν τον Λιονέλ Μέσι.

Μάλιστα, επισημαίνεται ότι η κυβέρνηση της Κίνας θα καλωσορίσει την εν λόγω κίνηση, ενώ η επιστροφή θα αφορά μονάχα αυτούς που αγόρασαν εισιτήρια από επίσημα σημεία έκδοσης με τα στοιχεία τους και όχι εκείνους που προμηθεύτηκαν από τη «μαύρη αγορά».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X