Ανατριχίλα στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Κόμπι Μπράιαντ (VIDEO)

Ανατριχίλα στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Κόμπι Μπράιαντ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος που έγιναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Κόμπι Μπράιαντ, ήταν γεμάτος από πρώην συμπαίκτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια εμβληματική ημερομηνία 8/2/24 (σ.σ. το 8 και το 24 φορούσε ο Μπράιαντ στις φανέλες του), τέσσερα χρόνια μετά τον άδικο χαμό του Κόμπι Μπράιαντ και της κορούλας του Τζίτζι σε δυστύχημα με ελικόπτερο, οι Λέικερς αποφάσισαν να κάνουν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του εμβληματικού «Black Mamba».

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος που έγιναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Κόμπι Μπράιαντ, ήταν γεμάτος από πρώην συμπαίκτες, όπως ο Πάου Γκασόλ, Λαμάρ Όντομ, θρυλικές μορφές των Λέικερς όπως ο Τζέρι Ουέστ και ο Μάτζικ Τζόνσον, αλλά και σύσσωμη η ομάδα των «Λιμνάνθρωπων» προεξέχοντος του Λεμπρόν Τζέιμς.

Στην εκδήλωση φυσικά έδωσαν το παρών και ο κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ, αλλά και αντίπαλοι του Κόμπι Μπράιαντ, όπως ο Ντουέιν Ουέιντ, με τον οποίο συνυπήρξαν στην team USA.

H σύζυγος του αείμνηστου Κόμπι, Βανέσα έκανε πρώτη την εμφάνιση της στο πόντιουμ, για να ακολουθήσουν οι θρυλικοί, Φιλ Τζάκσον, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, Ντέρεκ Φίσερ και η ιδιοκτήτης των Λέικερς, Τζίνι Μπας, που πήρε πρώτη τον λόγο, με εμφανή συγκινησιακή φόρτιση.

«Είναι μεγάλη μου τιμή να μιλάω εκ μέρους του οργανισμού των Λέικερς και των φιλάθλων της ομάδας. Ένας από τους στόχους του πατέρα μου ήταν ο Κόμπε να γίνει Λέικερ για μια ζωή. Αυτοί οι πόντοι, αυτά οι τίτλοι που κατέκτησε εδώ δεν ήταν απλά στατιστική. Όλοι είδαν τον Κόμπε να παίζει, ήταν μαχητής, νικητής.

Νομίζω ότι τώρα καταλαβαίνω αυτό που έλεγε ο πατέρας μου: «Το να βλέπεις τον Κόμπι να παίζει είναι ένα θαύμα». Σήμερα νιώθω ευχαρίστηση γιατί αυτό το άγαλμα δίπλα στο γήπεδο που μεγαλούργησε θα δείχνει σε όλους μας τι κατάφερε με την φανέλα των Λέικερς», ανέφερε εμφανώς συγκινημένη η Τζίνι Μπας.

Στη συνέχεια μίλησαν με την σειρά ο Ντέρεκ Φίσερ, ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ και ο Φιλ Τζάκσον, που αναφέρθηκαν στα όσα έζησαν στην κοινή τους πορεία με τον Κόμπι Μπράιαντ στους Λέικερς, αλλά και στο τι άνθρωπος ήταν εκτός παρκέ ο θρυλικός ηγέτης των «Λιμνάνθρωπων».

Τέλος, τον λόγο πήρε η χήρα του Κόμπι, Βανέσα Μπράιαντ που ανέφερε: «Σας ευχαριστώ που είστε όλοι εδώ. Για τους φίλους των Λέικερς, να ξέρετε ότι ο Κόμπι ήταν περήφανος που σας εκπροσωπούσε. Είμαι χαρούμενοι που βλέπω όλη αυτή την αγάπη για τον Κόμπι και να είστε σίγουροι ότι σας αγαπούσε το ίδιο.

Ο Κόμπι είχε μάθει τόσο καλά να σκοράρει στην τριγωνική επίθεση του Φιλ Τζάκσον, που έβλεπα τρίγωνα στον ύπνο μου. Ξέρω ότι θα ένιωθε περηφάνια αυτή τη στιγμή βλέποντας την αναγνώρισή που έχει από όλους στο παιχνίδι που τόσο πολύ αγαπούσε», ανέφερε εμφανώς συγκινημένη η Βανέσα Μπράιαντ, που αποκάλυψε ότι ο Κόμπε Μπράιαντ θα έχει τρία αγάλματα έξω από την Crypto Arena.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X