Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου το διαζύγιο με Καρβαλιάλ – Οι υποψήφιοι για τον πάγκο

Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου το διαζύγιο με Καρβαλιάλ – Οι υποψήφιοι για τον πάγκο
Photo Credits: INTIME

Την ενημέρωση για την αποχώρησή του από τον πάγκο του Ολυμπιακού περιμένει ο Κάρλος Καρβαλιάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν για το διαζύγιο του Ολυμπιακού με τον Κάρλος Καρβαλιάλ. Παρά τη στήριξη από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και τη διαβεβαίωση προς τους παίκτες ότι «προπονητή έχουμε», ο Πορτογάλος μετράει ώρες.

Κι αυτό γιατί φαίνεται πως ελήφθη απόφαση από τη διοίκηση για την αντικατάστασή του. Χθες ήρθε στην Ελλάδα για συζητήσεις με τους «ερυθρόλευκους» ο Πασκάλ Γιάνσεν, ο οποίος παρακολούθησε μάλιστα και τον αγώνα της ομάδας Νέων για το Youth League. Ωστόσο, ο Ολλανδός δεν φάνηκε «ζεστός» να αναλάβει άμεσα τα ηνία της ομάδας.

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα σε Ισραήλ και Σερβία επιμένουν ότι στα υπόψη του Ολυμπιακού βρίσκεται και ο Μπαράκ Μπακχάρ, ο οποίος τον Δεκέμβριο απομακρύνθηκε από τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα. Στο παρελθόν ο Κριστιάν Καρεμπέ έχει εκφραστεί θετικά για τον Ισραηλινό τεχνικό και η επανεργοποίηση του Γάλλου, πυροδοτεί τα παραπάνω σενάρια.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, ο Καρβαλιάλ περιμένει να του ανακοινωθεί ότι φεύγει, αν και χθες βρέθηκε κανονικά στην προπόνηση της ομάδας. Βέβαια, η διάθεσή του δεν ήταν καλή, γνωρίζοντας πως θα αποτελέσει παρελθόν.

Πάντως, παρά τις επαφές με τον Γιάνσεν και τα σενάρια για Μπακχάρ, δεν αποκλείεται να προτιμηθεί άλλη λύση, κάποιου προπονητή που γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, μιας και ο Ολυμπιακός έχει άμεσα υποχρεώσεις και στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X