«Συνεχίζει ως προπονητής στον Ολυμπιακό o Καρβαλιάλ, κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης» (ΦΩΤΟ)

«Συνεχίζει ως προπονητής στον Ολυμπιακό o Καρβαλιάλ, κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Τι γράφουν οι Πορτογάλοι για το μέλλον του Κάρλος Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα ανοικτά για το μέλλον του Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ των Πορτογάλων που αναφέρουν ότι ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει ενημερωθεί ακόμα από τη διοίκηση των Πειραιωτών για τερματισμό της συνεργασίας τους.

Πάμε, όμως, να πάρουμε τα πράγματα ένα-ένα… Κατ’ αρχήν η ιστοσελίδα, «dominiodebola.com» σε ρεπορτάζ με τίτλο: «Αποκλειστικό: Ο Κάρλος Καρβαλιάλ συνεχίζει ως προπονητής του Ολυμπιακού», αναφέρει ότι «ο Καρβαλιάλ εργάζεται κανονικά προετοιμάζοντας την ομάδα του για το ματς με τον ΟΦΗ. Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε τη σημερινή προπόνηση, όπως θα κάνει και την αυριανή προπόνηση. Παρότι αναφέρθηκε από τον ελληνικό Τύπο ότι ο Πορτογάλος τεχνικός αποχωρεί, οι πληροφορίες αυτές είναι προς το παρόν ψευδείς».

«Συνεχίζει ως προπονητής στον Ολυμπιακό o Καρβαλιάλ, κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης» (ΦΩΤΟ)

Την ίδια στιγμή το site «flashscore.pt» αναφέρει ότι «ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει ακόμη επίσημα ενημερωθεί για την επιθυμία του συλλόγου να τερματίσει τη σχέση μεταξύ των δύο πλευρών και ως εκ τούτου εξακολουθεί να είναι επικεντρωμένος στην προετοιμασία του αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ. Ο Καρβαλιάλ έκανε την προπόνηση της Τετάρτης και αναμένει να είναι παρών στην αυριανή προπόνηση, εκτός αν υποδείξει διαφορετικά η διοίκηση του Ολυμπιακού».

Και αυτά τη στιγμή που στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ολλανδός προπονητής, Πασκάλ Γιάνσεν και είχε συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμιακού. Ενώ το απόγευμα ήταν στο Καραϊσκάκη και είδε  την αναμέτρηση της Κ19 του Ολυμπιακού με την Ίντερ.

Ο Ολλανδός προπονητής προσγειώθηκε στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης στην Αθήνα, μαζί με τους δύο εκπροσώπους του. Στην ίδια πτήση βρέθηκε και ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Τόνι Βιλένα, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν στην Ολλανδία.

Ο Γιάνσεν βρίσκεται δεδομένα πολύ ψηλά στη λίστα των υποψήφιων προπονητών του Ολυμπιακού, καθώς η θέση του Κάρλος Καρβαλιάλ είναι στον «αέρα» μετά τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας. Αλλά ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει κάτι…

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X