Αναβλήθηκε στη Σύρο η εκδίκαση της έφεσης του Μαγκουάιρ

Αναβλήθηκε στη Σύρο η εκδίκαση της έφεσης του Μαγκουάιρ
Photo Credits: INTIME

Αναβλήθηκε, λόγω της απεργίας των δικηγόρων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναβλήθηκε, λόγω της απεργίας των δικηγόρων, σήμερα (7/2) η δίκη για την έφεση του αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ, για έναν καυγά σε νυχτερινό κέντρο στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2020.

Όπως αναφέρει το Associated Press, αλλά και ΜΜΕ στην Αγγλία,  «υπήρξε αναβολή στην έφεση του 30χρονου Άγγλου διεθνή αμυντικού που επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα (7/2) στη Σύρο  και η νέα ημερομηνία ορίστηκε για τις 12 Μαρτίου 2025».

Ο Μαγκουάιρ υποστηρίζει είπε ότι παρενέβη για να προστατεύσει την αδερφή του που είχε έρθει μαζί του στις διακοπές.

Παραμένει κανονικός βασικός για την εθνική Αγγλίας,  αλλά  συχνά αντιμετωπίζει κριτική από τους φιλάθλους.

Στη Γιουνάιτεντ, ο Μαγκουάιρ βρέθηκε σε δυσμένεια με τον προπονητή Έρικ τεν Χαγκ, αλλά ανέκτησε τη θέση του κατά τη διάρκεια μιας κρίσης τραυματισμών στα τέλη του περασμένου έτους και έπαιξε τόσο καλά που τώρα είναι πίσω στην ομάδα.

Ήταν ο παίκτης του μήνα της Premier League για τον Νοέμβριο και αναμένεται να είναι βασικός στην Αγγλία κατά τη διάρκεια του Euro 2024 στη Γερμανία τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X