ΑΕΚ Betsson: Συνεχίζει κανονικά στην ΑΕΚ ο Χατζηδάκης

ΑΕΚ Betsson: Συνεχίζει κανονικά στην ΑΕΚ ο Χατζηδάκης
Photo Credits: INTIME

Μένει στην ΑΕΚ Betsson ο Έλληνας σέντερ

Ο Μάνος Χατζηδάκης, επέστρεψε στην 12δα της ΑΕΚ Betsson απέναντι στην Μούρθια μετά από δύο αγώνες που ήταν εκτός αποστολής. Ο Έλληνας σέντερ, από την στιγμή που αποκτήθηκε ο Αγραβάνης, κατάλαβε ότι θα μειωνόταν ο χρόνος συμμετοχής του και ήθελε να έχει την ευκαιρία να πάει σε μια ομάδα που θα μπορεί να αγωνίζεται.

Υπήρχαν αρχικά κάποιες επαφές με τον Απόλλωνα για να δοθεί δανεικός, που δεν κατέληξαν σε συμφωνία, ενώ στην συνέχεια εμφανίστηκε ο Άρης, που ήθελε να πάρει τον Χατζηδάκης ως ελεύθερο και να τον υπογράψει για 2.5 χρόνια. Η ΑΕΚ ήταν αρνητική να τον αφήσει να φύγει χωρίς buy out, όμως η έλευση του Ηλία Ζούρου άλλαξε την κατάσταση.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε με τον Χατζηδάκη και τον διαβεβαίωσε ότι θα του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί και να έχει ρόλο στην ομάδα, καθώς τον πιστεύει. Ο Έλληνας σέντερ, έχοντας πάρει τις διαβεβαιώσεις ότι θα έχει ρόλο στην Ένωση, δεν είχε κανένα θέμα να παραμείνει, αφού θέλει να βοηθήσει την ομάδα. Έτσι από το παιχνίδι απέναντι στην Μούρθια είδαμε να ξαναχρησιμοποιείται.

Ο Χατζηδάκης είναι αυτήν την στιγμή ο τρίτος σέντερ της ομάδας και θα χρειαστεί, με τις ανακατατάξεις που μπορεί να γίνουν με την τελευταία αλλαγή που έχει δικαίωμα να κάνει η ΑΕΚ.

 

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X