ΑΕΚ Betsson: Πότε επιστρέφει ο Κουζμίνσκας και η κατάσταση του Φλιώνη

ΑΕΚ Betsson: Πότε επιστρέφει ο Κουζμίνσκας και η κατάσταση του Φλιώνη
Photo Credits: INTIME

Πότε επιστρέφουν οι δύο παίκτες

Η ΑΕΚ Betsson, στρέφει την προσοχή της στα επόμενα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, το ένα για το πρωτάθλημα και το δεύτερο για το Κύπελλο. Ο Ηλίας Ζούρος, θα ήθελε να έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους, καθώς ο Αγραβάνης θα επιστρέψει μετά την ίωση που πέρασε.

Το ερωτηματικό είναι τι συμβαίνει με τους Κουζμίνσκας και Φλιώνη. Ο Λιθουανός, εδώ και καιρό έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Μάλιστα πριν τους αγώνες της ΑΕΚ, βγαίνει στο γήπεδο και κάνει το πρόγραμμα του, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του. Το χρονοδιάγραμμα της επανόδου του, πέφτει ακριβώς επάνω στις μέρες που θα γίνεται το Φάιναλ-8 του Κυπέλλου.

Είναι βέβαιο ότι δεν θα παίξει στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, αλλά αν δεν υπάρξουν απρόοπτα, θα είναι κανονικά στην αποστολή για τον προημιτελικό στο Ηράκλειο, όπως ήταν εξαρχής ο ρεαλιστικός στόχος. Ο Κουζμίνσκας θέλει πολύ να επιστρέψει και να αγωνιστεί, βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα για να εμψυχώνει τους συμπαίκτες του και σίγουρα η επιστροφή του θα λύσει πολλά προβλήματα στο παιχνίδι της Ένωσης.

Από την άλλη μεριά, τα νέα δεν είναι καλά για την κατάσταση του Δημήτρη Φλιώνη. Ο Έλληνας γκαρντ συνεχίζει να κάνει θεραπείες χωρίς να έχει βελτιωθεί η κατάσταση του και δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα επιστροφής. Η μέση, είναι ένα ευαίσθητο σημείο και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, πότε το σώμα του θα αντιδράσει καλύτερα για να μπορέσει να ξαναμπεί στις προπονήσεις.

Από την ΑΕΚ φυσικά, θέλουν ο Φλιώνης να πάρει όσο χρόνο χρειάζεται μέχρι να νιώσει και ο ίδιος υγιής και έτοιμος, οπότε σίγουρα δεν μπορεί να υπολογίζεται για το επόμενο διάστημα. Τελευταίος αγώνας του γκαρντ της ΑΕΚ ήταν στις 7/1 απέναντι στον Ολυμπιακό και έκτοτε δεν έχει ξαναπατήσει παρκέ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X