ΑΕΚ Betsson: Χωρίς τον Κουζμίνσκας μετράει 8 ήττες σε 10 αγώνες

ΑΕΚ Betsson: Χωρίς τον Κουζμίνσκας μετράει 8 ήττες σε 10 αγώνες
Photo Credits: INTIME

Η απουσία του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας έχει στοιχήσει στην ΑΕΚ Betsson και κατέγραψε ακόμα μια ήττα

Σε ακόμα ένα παιχνίδι η ΑΕΚ Betsson γνώρισε την ήττα και έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι. Κόντρα στην Μούρθια, σε ένα παιχνίδι… χωρίς αύριο για τη συνέχεια και την πορεία της στο BCL η Ένωση παρά την προσπάθεια που έκανε, στο τέλος έμεινε με άδεια χέρια. Για ακόμα ένα παιχνίδι.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τις στιγμές τους, όμως στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Σίτο Αλόνσο ήταν καλά διαβασμένη και πιο ψύχραιμη και πήρε τη νίκη, που την εδραιώνει στην κορυφή της βαθμολογίας και ταυτόχρονα έκανε το έργο της Ένωσης ακόμα πιο δύσκολο, μιας και οι «κιτρινόμαυροι» είναι μόνοι στον πάτο της βαθμολογίας, χωρίς να έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης.

Η κατάσταση αυτή δεν είναι νέα. Άλλωστε σε όλη τη διάρκεια του 2024 η πορεία της ΑΕΚ μόνο καλή δεν μπορεί να θεωρηθεί. Αυτό το μαρτυρούν οι 7 ήττες σε 8 αγώνες κατά το νέο έτος, με τον Ιανουάριο να είναι καταστροφικός μήνας και τον Φεβρουάριο να βαδίζει στο ίδιο μοτίβο για την ομάδα του Ηλία Ζούρου.

Αν υπάρχει όμως ένα πρόβλημα που μοιάζει άλυτο για την Ένωση, αυτό είναι το πώς θα καλύψει το κενό του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. Ένα κενό που όχι μόνο μεγαλώνει με τον καιρό, αλλά τείνει να διαλύσει όλη τη σεζόν της ομάδας, η οποία σε μια τόσο κρίσιμη καμπή έχασε τον καλύτερο και πιο σταθερό παίκτη της, σε όλα τα επίπεδα.

Από το παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι, όταν και τραυματίστηκε ο «Κούζμι» στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, η Ένωση έχει πάρει την κάτω βόλτα αγωνιστικά. Αυτό γιατί, συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα στο κλειστό «Α.Παπανδρέου» μετράει 8 ήττες σε 10 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τα μόνα παιχνίδια στα οποία έφυγε από το παρκέ νικήτρια ήταν αυτά απέναντι σε Λαύριο και Καρδίτσα, τα οποία ήταν εκτός έδρας, για το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League.

Η απουσία του Κουζμίνσκας «πονάει» την ομάδα, κάτι που αντιλαμβάνεται και ο ίδιος. Τόσο στο διάστημα που βρισκόταν στη Λιθουανία, όσο και τώρα που είναι κοντά στην ομάδα και ακολουθεί το πρόγραμμά του, βλέπει πως η Ένωση τον έχει ανάγκη, γι αυτό και ανεβάζει καθημερινά την ένταση στις ατομικές προπονήσεις του. Θέλει να είναι έτοιμος στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας και κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Με τα σημάδια να δείχνουν πως έστω και με λίγη παραπάνω προσπάθεια ο «Κούζμι» θα είναι παρών στο Ηράκλειο.

Ο Κουζμίνσκας ενισχύει την ΑΕΚ στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας

Τις τελευταίες μέρες άλλωστε κάνει ασκήσεις με μπάλα και προσπαθεί να μπει σε κομμάτια της προπόνησης. Διστακτικά για την ώρα, λόγω του τραυματισμού που παραμένει νωπός, αλλά με μεγάλη διάθεση για την επιστροφή στη δράση. Ώστε να βάλει με την παρουσία του ένα τέλος στην… κατηφόρα στην οποία βρίσκεται η Ένωση σε αυτή τη φάση της σεζόν.

ΠΗΓΗ: sportal.gr 

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X