Στα 50 εκατ. ευρώ τη ρήτρα εξαγοράς για τον Σάντσο

Στα 50 εκατ. ευρώ τη ρήτρα εξαγοράς για τον Σάντσο
Photo Credits: INTIME

O Tζέιντον Σάντσο, μετακόμισε στην Ντόρτμουντ τον Γενάρη και φαίνεται πως έχει ρήτρα εξαγοράς γύρω στα 50εκ. ευρώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζέιντον Σάντσο επέστρεψε στην Ντόρτμουντ μετά από 2,5 χρόνια στην οποία θα αγωνιστεί δανεικός μέχρι το τέλος της χρονιάς, έχοντας ρήτρα εξαγοράς 50εκ. ευρώ.

Ο Άγγλος επιθετικός ακολούθησε το αντίστροφο δρομολόγιο το καλοκαίρι του 2021, όταν μεταγράφηκε στους «κόκκινους διαβόλους» αντί 85 εκατ. ευρώ, όμως βρισκόταν εκτός πλάνων του Ερικ Τεν Χαγκ και από τα μέσα Σεπτεμβρίου δεν είχε καν συμπεριληφθεί σε αποστολή της ομάδας.

Ο 23χρονος εξτρέμ έχει τώρα την ευκαιρία να αναζωογονήσει την καριέρα του και να βρει χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να επανέλθει και στην εθνική Αγγλίας ενόψει του EURO 2024.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε χθες στη γερμανική ομάδα πως αν θέλει το καλοκαίρι να κρατήσει τα δικαιώματα του Σάντσο θα πρέπει να της καταβάλει το ποσό των 50 εκατ. ευρώ ως ρήτρα εξαγοράς, σύμφωνα με το «Football Insider».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X