Λίβερπουλ: Επικοινώνησε τον Νοέμβριο με τον Αλόνσο για να του προσφέρει τη θέση του Κλοπ

Λίβερπουλ: Επικοινώνησε τον Νοέμβριο με τον Αλόνσο για να του προσφέρει τη θέση του Κλοπ
Photo Credits: INTIME

Γαλλικό δημοσίευμα αποκάλυψε πως η Λίβερπουλ είχε έρθει σε επαφή με τον Αλόνσο τον Νοέμβριο για να του προτείνει να αναλάβει τα ηνία στο τέλος της σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εποχή Γιούργκεν Κλοπ στο «Άνφιλντ» έχει μπει στην τελική ευθεία της, με τον Γερμανό να ανακοινωνει στα τέλη Ιανουαρίου πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει μετά από 8,5 χρόνια στον πάγκο της Λίβερπουλ και τους κόκκινους να μπαίνουν σε διαδικασία αναζήτησης του “εκλεκτού” για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αυτός πάντως φαίνεται πως έχει βρεθεί εδώ και καιρό, από τη στιγμή που ο Κλοπ είχε διαμηνύσει νωρίτερα στους διοικούντες την επιθυμία του να ρίξει τίτλους τέλους το καλοκαίρι του 2024, με το «Footmercat» να αποκαλύπτει πως ο προπονητής τον οποίο έχουν στην κορυφή της λίστας τους είναι ο Τσάμπι Αλόνσο.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του γαλλικού μέσου, το «πρέσινγκ» στον άλλοτε μέσο των ρεντς και νυν τεχνικό ηγέτη της Μπάγερ Λεβερκούζεν άρχισε εδώ και αρκετούς μήνες, με την πρώτη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών να έχει γίνει τον περασμένο Νοέμβριο.

Τότε έγινε η πρώτη διερευνητική επαφή, με την περίπτωση μάλιστα του Αλόνσο να είναι ιδιαίτερη, από τη στιγμή που ο ίδιος φαίνεται να είναι πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες δουλειάς του στην Λεβερκούζεν, την οποία έχει φέτος πρώτη στην Bundesliga και με την οποία φιλοδοξεί να γκρεμίσει την Μπάγερν από την κορυφή.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X