Παναθηναϊκός: Παραμένει στα «πράσινα» ραντάρ ο Ουριέλ Αντούνα

Παναθηναϊκός: Παραμένει στα «πράσινα» ραντάρ ο Ουριέλ Αντούνα
Photo Credits: INTIME

Παραμένει στα ραντάρ του Παναθηναϊκού ο Αντούνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε πέντε μεταγραφές στο χειμερινό, μεταγραφικό «παράθυρο» (Μπακασέτας, Ούγκο, Ντραγκόφσκι, Λημνιός, Ακαϊντίν) κι έκλεισε από τώρα για το καλοκαίρι τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ενισχύοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ του για τη μάχη των δύο εγχώριων τίτλων.

Οι μεταγραφικές «μηχανές» των «πράσινων», ωστόσο, παραμένουν «ζεστές» με καλοκαιρινό… ορίζοντα πλέον, τσεκάροντας πολλές περιπτώσεις απ’ τη διεθνή αγορά. Μία εξ αυτών, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) είναι ο Ουριέλ Αντούνα, ο οποίος απασχόλησε έντονα τους «πράσινους» και τον Ιανουάριο του 2023.

Ο διεθνής Μεξικανος εξτρέμ (56 συμμετοχές, 14 γκολ με το Μεξικό), μένει ελεύθερος πλέον το καλοκαίρι απ’ την Κρουζ Αζούλ και με δεδομένο ότι δεν προτίθεται να επεκτείνει το συμβόλαιό του, ο Παναθηναϊκός είναι σταντμπάι και… καιροφυλαχτεί. Ο δίαυλος επικοινωνίας με την πλευρά του παίκτη άλλωστε, έχει μείνει ανοικτός εδώ κι ένα χρόνο, με τον Αντούνα να επιθυμεί να κάνει το βήμα στην Ευρώπη.

Ο 26χρονος εξτρέμ, μετράει φέτος 6 γκολ και 6 ασίστ σε 19 επίσημα ματς με την Κρουζ Αζούλ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X