Εκδικάστηκε στο CAS η προσφυγή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι «αιωνίων» - Κατέθεσε ως μάρτυρας ο Καραπαπάς

Εκδικάστηκε στο CAS η προσφυγή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι «αιωνίων» - Κατέθεσε ως μάρτυρας ο Καραπαπάς
Photo Credits: INTIME

Εκδικάστηκε στο CAS η υπόθεση του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός που είχε διακοπεί για την κροτίδα στον Χουάνκαρ με μάρτυρα τον Καραπαπά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο CAS εκδικάστηκε η υπόθεση του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός που είχε διακοπεί για την κροτίδα στον Χουάνκαρ.

Στο CAS συνεχίστηκε το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό που είχε διακοπεί εξαιτίας της ρίψης κροτίδας που είχε πετάξει στον Χουάνκαρ οπαδός των “ερυθρόλευκων”.

Τόσο η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League όσο και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσαν τον Παναθηναϊκό που είχε κερδίσει το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0, αφαιρώντας παράλληλα ένα βαθμό από τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Πειραιά προσέφυγε στο CAS που είναι ο τελευταίος βαθμός σε επίπεδο πειθαρχικού δικαστηρίου που μπορεί να πάρει απόφαση για το θέμα.

Για την πλευρά του Ολυμπιακού εξετάστηκε ως μάρτυρας ο Κώστας Καραπαπάς. Η απόφαση του Ανώτατου Ελβετικού Δικαστηρίου θα γίνει γνωστή πριν την έναρξη των play off της Stoiximan Super League, εντός ενός μήνα.

Σε νομικό επίπεδο ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από Ελβετό δικηγόρο με τον οποίο συνεργάζεται, και από τον εν Ελλάδι δικηγόρο της Δημήτρη Καρπετόπουλο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X