Κατσανεβάκης στο enwsi.gr: "Νίκη με βαθμολογικό και ψυχολογικό ενδιαφέρον"

ΦΩΤΟ από το Παναχαϊκή - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

madekas katsanevakisΟ Σταύρος Κατσανεβάκης μίλησε στο enwsi.gr για τη νίκη της ΑΕΚ  επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (3-1) για δεύτερη φορά μέσα σε οχτώ μέρες, για την απόδοση της ομάδας που δεν έπεσε, αλλά και για τον κόσμο που είναι συνεχώς στο πλευρό τους.

«Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, με βαθμολογικό αλλά και ψυχολογικό ενδιαφέρον. Καταφέραμε και συνεχίσαμε την πολύ καλή απόδοση μας από το Λιγκ Καπ. Θεωρώ πως για αυτούς τους λόγους η νίκη μας είναι μεγάλη. Κρατήσαμε την τακτική μας και καταφέραμε να δυσκολέψουμε τον Εθνικό και σε θέματα υποδοχής αλλά και σε θέματα επίθεσης. Για αυτό το λόγο πιστεύω πως νικήσαμε σήμερα».

Για τον κόσμο είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο για την παρουσία του στο Λιγκ Καπ, αλλά και για την παρουσία τους στους αγώνες μας. Μας ακολουθεί και μας εμψυχώνει και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Από την μεριά μας, θα προσπαθήσουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τον κάνουμε να αισθανθεί ευχάριστα».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X