Παρέμβαση εισαγγελέα για «δημοσιογράφο» του Ολυμπιακού - Έβριζε χυδαία σε ζωντανή μετάδοση για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (VIDEO)

Παρέμβαση εισαγγελέα για «δημοσιογράφο» του Ολυμπιακού - Έβριζε χυδαία σε ζωντανή μετάδοση για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (VIDEO)

Οι αλητείες του σπίκερ του Ολυμπιακού δεν θα μείνουν ατιμώρητες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διερευνάται υποκίνηση βίας από την ανώτατη εισαγγελέα Γεωργία Αδειλίνη για τον «δημοσιογράφο» του Ολυμπιακού που περιγράφοντας αγώνα έκλεισε το μικρόφωνο για βρίσει χυδαία διαιτητή.

Εξελίξεις στην υπόθεση με την μετάδοση του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός από «δημοσιογράφο» των Πειραιωτών, ο οποίος έβρισε χυδαία τη διαιτητή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το dikiblogspot.gr h αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βιργινία Σακελλαροπούλου απέστειλε όλα τα στοιχεία στην ανώτατη εισαγγελέα της χώρας Γεωργία Αδείλινη, με την υπόθεση να διερευνάται για υποκίνηση βίας.

Θυμίζουμε πως σε μία αμφισβητούμενη φάση, κι ενώ ο Ολυμπιακός προηγείτο 2-0 σετ και 21-19 στο τρίτο, ο εν λόγω «δημοσιογράφος» βγήκε από τα ρούχα του και έκλεισε το μικρόφωνο για να… μην ακουστεί αυτό που τελικά πέρασε «στερεοφωνικά». Να στολίσει τη διαιτητή γραμμής με απείρου κάλλους εκφράσεις.

«Μωρή μαλ… μια μπάλα άουτ ήταν, ηλίθια, μαλ…, άουτ», ήταν ορισμένα από τα κοσμητικά επίθετα που στόλιζε ο σπίκερ την επόπτρια που βρισκόταν ακριβώς κάτω από τον χώρο της περιγραφής. Τα κοσμητικά επίθετα πέρασαν τελικά στον αέρα αφού το μικρόφωνο δεν είχε κλείσει…

Δείτε εδώ τη φάση που συνέβη στο 1:15:20 και τις χυδαιότητες που ακούγονται σε μία γυναίκα-διαιτητή στο 1:15:30.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X