Μπουζόν: «Μείναμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Διομήδης Άργους
Photo Credits: INTIME

Τι σχολίασε ο προπονητής της ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Διομήδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της μέσα στο 2024 επιστρέφοντας με τον καλύτερο τρόπο μετά την δίμηνη περίπου διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Με δύο νίκες στο πρωτάθλημα και μια στο Κύπελλο επί του Ολυμπιακού η «Ένωση» παραμένει μέσα στην διεκδίκηση και των δύο εγχώριων στόχων της και πλέον με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και καλύτερη ψυχολογία ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια της σεζόν. Σε αυτό έχει συμβάλλει καθοριστικά ο νέος προπονητής, Φρεντερίκ Μπουζόν ο οποίος έβαλε άμεσα την δική του «σφραγίδα» στην αγωνιστική άνοδο της ΑΕΚ και την λειτουργία της μέσα στο γήπεδο. Ο νέος προπονητής δείχνει να αξιοποιεί στο έπακρο το γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ της ομάδας ενώ σημαντικές βοήθειες ήρθαν από τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Τέπερ, Τικ και Μίλερ. Ο ίδιος με ανάρτηση του έστειλε και το δικό του μήνυμα για τη συνέχεια τονίζοντας πως πρέπει να περιμένουν συγκεντρωμένοι και σοβαροί: Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί.  Δεν υπάρχει χώρος για χαλάρωση. Πετύχαμε το 3 στα 3 σε 8 μέρες. Καλή δουλειά παιδιά ! Πάμε ΑΕΚ» σχολίασε ο Γάλλος προπονητής μετά τη νίκη επί του Διομήδη.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X