Μένει στον ΠΑΟΚ έως το 2026 ο Μουργκ

Μένει στον ΠΑΟΚ έως το 2026 ο Μουργκ
Photo Credits: INTIME

Ο Τόμας Μουργκ υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ έως το 2026

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Μουργκ υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ διάρκειας δύο ετών με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο. Ο Αυστριακός μέσος θα αμείβεται πλέον με πάνω από 500.000 ευρώ τον χρόνο. Η οψιόν ανανέωσης θα ενεργοποιηθεί αν «πιάσει» έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Ο Μουργκ μετακόμισε στον ΠΑΟΚ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών τον Οκτώβριο του 2020, προοριζόμενος για αντικαταστάτης, ουσιαστικά, του Δημήτρη Πέλκα. Ο ΠΑΟΚ είχε πληρώσει 2εκατ. ευρώ στη Ραπίντ Βιέννης.

Τη τρέχουσα σεζόν ο Μουργκ έχει 29 συμμετοχές, εννέα γκολ και τρεις ασίστ σε 1.596 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Μουργκ μετράει μέχρι σήμερα 110 συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα, με 18 γκολ και εννιά ασίστ, ενώ έχει κατακτήσει κι ένα Κύπελλο Ελλάδας. Μετά τους Τάισον και Μουργκ, σειρά για υπογραφές παίρνει ο Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο προπονητή να έχει από τα Χριστούγεννα συμφωνήσει με τον Ιβάν Σαββίδη για πολυετή επέκταση της κοινής πορείας τους.

Εν τω μεταξύ, όπως αποφάσισε ο Λουτσέσκου, ο Μπράντον Τόμας (συμπλήρωσε κάρτες) θα εκτίσει την τιμωρία του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (24η Αγωνιστική, 25/2 – Αγρίνιο) ενώ οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Σουαλιό Μεϊτέ θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση κόντρα στον Πανσερραϊκό (25η Αγωνιστική, 28/2 – Σέρρες).

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X