Σε απολογία κλήθηκε ο Κώστας Καραπαπάς

Σε απολογία κλήθηκε ο Κώστας Καραπαπάς
Photo Credits: INTIME

Μετά από 10 μήνες, Ο Κώστας Καραπαπάς έχει κληθεί σε απολογία για το συμβάν με τον Τάκη Μπαλτάκο, στο οποίον πέταξε μια φούστα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Κώστας Καραπαπάς έχει κληθεί σε απολογία από την Επιτροπή Δεοντολογίας και ο λόγος είναι η φούστα που είχε πετάξει στον πρόεδρο της ΕΠΟ Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Το συμβάν είχε λάβει χώρα στις 27 Μαρτίου 2023 και μετά από δέκα μήνες έφτασε η ώρα ο παράγοντας των «ερυθρόλευκων» να λογοδοτήσει για την πράξη του.

Η εισήγηση της ερευνήτριας της υπόθεσης είναι να του επιβληθεί βαριά ποινή, αλλά αυτό δεν μπορεί να προδικάσει την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς και σε άλλες περιπτώσεις υπήρξαν εισηγήσεις για τιμωρία σε παράγοντες ακόμα και με απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, αλλά τελικά αθωώθηκαν.

Ο Καραπαπάς έχει παραδεχτεί την πράξη του, καθώς αποχωρώντας από τα γραφεία της ΕΠΟ μετά από εκείνη την επεισοδιακή συνεδρίαση είχε δηλώσει: «Έχω κάνει δώρο μια φούστα στον Μπαλτάκο, να τη φορέσει φεύγοντας να δούμε αν του κάνει».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X