Αργεντινή: Δόθηκαν 100 εκατ. πέσος σε δημοπρασία για τη φανέλα του Εμιλιάνο Μαρτίνες

Αργεντινή: Δόθηκαν 100 εκατ. πέσος σε δημοπρασία για τη φανέλα του Εμιλιάνο Μαρτίνες
Photo Credits: INTIME

Πωλήθηκε η φανέλα του Μαρτίνες περίπου 380 χιλιάδες ευρώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η λατρεία για την εθνική ομάδα της Αργεντινής δεν έχει όρια. Ένα ξεκάθαρο παράδειγμα είναι το ποσό των 100 εκατομμυρίων πέσος η διαφορετικά 380.324,30 ευρώ, που πληρώθηκε σε δημοπρασία για μια φανέλα που ανήκει στον Εμιλιάνο Μαρτίνες, τερματοφύλακα της Aston Villa, νικητή του Copa America 2021, αλλά και παγκόσμιο πρωταθλητή το 2022 στο Κατάρ.

Η εκδήλωση-όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport- πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στο ξενοδοχείο Costa Galana στη Μαρ ντελ Πλάτα, τη γενέτειρα του Ντιμπού Μαρτίνες, στο πλαίσιο του ετήσιου φιλανθρωπικού δείπνου του «Fundación Hospital Materno Infantil».

Στη βραδιά παρευρέθηκαν η ηθοποιός Μίρθα Λεγκράν και διάσημοι καλλιτέχνες όπως ο Άμπελ Πίντος, αλλά ο ποδοσφαιριστής απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων με την αγγλική ομάδα  στο FA Cup και στην Premier League.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X