UEFA: Tην Πέμπτη (8/2) η κλήρωση του Nations League

UEFA: Tην Πέμπτη (8/2) η κλήρωση του Nations League
Photo Credits: INTIME

Το απόγευμα (19:00) της Πέμπτης (8/2) είναι προγραμματισμένη  η κλήρωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σημαντικές είναι οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει το 48ο Συνέδριο της UEFA, που  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024 στο Παρίσι, όπως εκτιμούν κύκλοι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. «Απειλούμενα από το σχέδιο της ευρωπαϊκής  Super League, τα μέλη της UEFA θα θέλουν να εμφανίζονται πιο ενωμένα από ποτέ», αναφέρει χαρακτηριστικά η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe».

Πρόκειται για ένα σημαντικό συνέδριο, το πρώτο μετά την απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη  ευρωπαϊκή Super League τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η εκτελεστική επιτροπή της UEFA την Τετάρτη, θα επικεντρωθεί στο σύστημα διανομής εσόδων από τις διοργανώσεις συλλόγων της UEFA και θα γίνει αναφορά στη στρατηγική της UEFA μέχρι το 2030.

Σίγουρα ένα μικρό σοκ  έχει δημιουργήσει η αποχώρηση του Ζβόνιμιρ Μπόμπαν από την UEFA στα τέλη Ιανουαρίου, ενώ το γεγονός ότι ο Αλεξάντερ Τσέφεριν επιθυμεί να περάσει μια τροπολογία που του επιτρέπει να είναι υποψήφιος ξανά το 2027, με δυνατότητα να παραμείνει στην εξουσία έως το 2031, έχει ανοίξει συζητήσεις.

Το απόγευμα (19:00) της Πέμπτης (8/2) είναι προγραμματισμένη η κλήρωση της τέταρτης διοργάνωσης του UEFA Nations League 2024-2025. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το φθινόπωρο του 2024, ενώ η τελική φάση θα γίνει τον Ιούνιο του 2025.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X