Φαν Ντάικ: «Δική μου αποκλειστικά είναι η ευθύνη, δεν φταίει ο Αλισον»

Φαν Ντάικ: «Δική μου αποκλειστικά είναι η ευθύνη, δεν φταίει ο Αλισον»
Photo Credits: INTIME

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, βγήκε μπροστά και ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα και τα λάθη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα τραγικά λάθη του Αλισον έδωσαν την ευκαιρία στην Αρσεναλ να πάρει χθες τη μεγάλη νίκη επί της Λίβερπουλ με 3-1 στο ντέρμπι κορυφής της 23ης αγωνιστικής της Premier League, βάζοντας «φωτιά» στη μάχη του τίτλου.

Στο δεύτερο μέρος κι ενώ η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε τον έλεγχο του αγώνα, στο 67ο λεπτό από το τραγικό σφάλμα του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και του Αλισον, ο οποίος βγήκε να διώξει τη μπάλα κι έπιασε αέρα, η Αρσεναλ βρήκε το δεύτερο γκολ με τον Μαρτινέλι να πλασάρει σε άδεια εστία.

Τα αγγλικά ΜΜΕ ρίχνουν την ευθύνη στον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, που σε αυτόν οφείλεται ουσιαστικά και το τρίτο γκολ των «κανονιέρηδων» με τον Τροσάρ στις καθυστερήσεις, αλλά ο αρχηγός των «κόκκινων», Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, βγήκε μπροστά και ανέλαβε αυτός το βάρος για το λάθος στο 67′ του ντέρμπι στο Λονδίνο:

«Δεν φταίει ο Αλισον. Δική μου είναι η ευθύνη αποκλειστικά. Ηταν η φάση που έκρινε το ματς και δεν έκανα αυτό που έπρεπε. Δική μου είναι η ευθύνη γιατί θα έπρεπε να είχα καθαρίσει τη φάση και να μην μπερδέψω τον Αλισον. Με πλήγωσε αυτή η φάση, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο», τόνισε σχετικά ο Ολλανδός σέντερ μπακ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X