Η Αλ Χιλάλ προσφέρει 100 εκατ. ευρώ για τον Μπρούνο Φερνάντες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στην λίστα των Σαουδάραβων ο Μπρούνο Φερνάντες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι υπεύθυνοι της Pro League δεν σταματούν και συνεχίζουν να διαπραγματεύονται και με άλλους διάσημους άσους, έχοντας στις σκέψεις τους και τον Πορτογάλο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Να σημειωθεί πως στην περασμένη θερινή μεταγραφική περίοδο οι ομάδες του πρωταθλήματος δαπάνησαν συνολικά 870 εκατ. ευρώ και τώρα η αραβική λίγκα στρέφεται στον αρχηγό των «κόκκινων διαβόλων» και θέλει να πάρει τα δικαιώματα του στη θερινή μεταγραφική περίοδο, όπως σχετικά αναφέρει η πορτογαλική αθλητική εφημερίδα «Record».

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η Αλ Χιλάλ προσφέρει 100 εκατ. ευρώ στη Γιουνάιτεντ για να πάρει τα δικαιώματα του το προσεχές καλοκαίρι, ενώ στον ίδιο δίνει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας αντί 90 εκατ. ευρώ! Ο 29χρονος άσος έχει 67 γκολ και 57 ασίστ σε 199 συμμετοχές από το 2020, όταν πήγε στο Μάντσεστερ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X