Αρτέτα: «Είμαστε στην κούρσα του τίτλου - Όταν παίζουμε έτσι, είναι πολύ δύσκολο να μας κερδίσεις»

Αρτέτα: «Είμαστε στην κούρσα του τίτλου - Όταν παίζουμε έτσι, είναι πολύ δύσκολο να μας κερδίσεις»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και την «ελίτ νοοτροπία» της ήταν ο Μικέλ Αρτέτα μετά την νίκη της Άρσεναλ με 3-1 απέναντι στη Λίβερπουλ.

«Έβαλαν την καρδιά και την ψυχή τους σε κάθε μπάλα. Είναι τρεις σερί νίκες τώρα με αρκετά πειστικό τρόπο. Χρειάζεσαι μεγάλες εμφανίσεις για να νικήσεις τέτοιου είδους ομάδες και νομίζω ότι όλοι σήμερα ήταν στα καλύτερά τους. Όλη η σεζόν είναι τώρα μπροστά μας», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής για την προσπάθεια των παικτών του στο ντέρμπι.

Οι «κανονιέρηδες» μείωσαν τη διαφορά τους από την κορυφή της Premier League στους δύο πόντους με σκόρερ τους Σάκα, Μαρτινέλι και Τροσάρ. «Είμαστε στην κούρσα του τίτλου και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε εκεί. Είναι στο χέρι μας να το πετύχουμε. Ο Μαρτινέλι ήταν γεμάτος αυτοπεποίθηση, ήταν μια πραγματική απειλή. Ο Κάι ήταν απίστευτος παίζοντας ως εννιάρι.

Ο Τζορτζίνιο είναι ένας πραγματικά έξυπνος παίκτης. Το μεγαλύτερο προσόν του είναι ότι κάνει τους παίκτες γύρω του καλύτερους, συνδέει τους πάντες. Ήταν απίστευτος και ήταν ο MVP» ανέφερε ο Αρτέτα.

Ωστόσο, οι ανησυχίες για τραυματισμούς συνεχίζουν να αποτελούν ένα πρόβλημα. Ο Ζιντσένκο αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο μετά από παράπονα για πρόβλημα στη γάμπα, ενώ ο Γκάμπριελ Ζεζούς έχασε τον αγώνα λόγω τραυματισμού στο γόνατο. «Με τον Γκάμπι περιμένουμε ότι είναι απλά ένα θέμα ημερών, αλλά με τον Όλεκ δεν ξέρουμε γιατί είχε πάλι κάποια ενόχληση στη γάμπα του», είπε ο Αρτέτα.

Ο Μπουκάγιο Σάκα έφυγε κουτσαίνοντας προς το τέλος, αλλά ο Ισπανός πρόσθεσε: «Λογικά θα είναι καλά, δέχτηκε ένα χτύπημα στο πίσω μέρος του αστραγάλου».

Επόμενος αγώνας για την Άρσεναλ είναι ο εκτός έδρας αγώνας την Κυριακή (11/2) με τη Γουέστ Χαμ με το 41χρονο προπονητή να σχολιάζει: «Τώρα όμως πρέπει να συνεχίσουμε με αυτή τη ελίτ νοοτροπία και αύριο στην προπόνηση και όταν παίξουμε με τη Γουέστ Χαμ. Όταν έχουμε αυτή τη γλώσσα σώματος, αυτή τη στάση και αυτή την ενέργεια είμαστε μια ομάδα που είναι πολύ δύσκολο να την κερδίσεις».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X