Super League: Eύκολη νίκη (4-1) για την Λαμία επί του ΠΑΣ και σκαρφάλωσε στην 6η θέση

Super League: Eύκολη νίκη (4-1) για την Λαμία επί του ΠΑΣ και σκαρφάλωσε στην 6η θέση
Photo Credits: INTIME

Η Λαμία ήταν καταιγιστική και πήρε έτσι μια άνετη νίκη με 4-1 κόντρα στην ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λαμία πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση και πήρε την νίκη με 4-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γίαννινα, ανεβαίνοντας έτσι στην 6η θέση.

Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Καρλίτος (20΄), Αμαράλ (22΄) και Τσιλούλης (62΄, 81΄), ενώ για την ομάδα των Ιωαννίνων σκόραρε ο Κόντε στο 41΄.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά για τους φιλοξενούμενους καθώς στο 8ο λεπτό ο Αθανασίου απέκρουσε το σουτ του Νούνιες που βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα η Λαμία κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μαρτίνες από τον Καραχάλιο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καρλίτος αλλά ο Αθανασίου με νέα φοβερή επέμβαση κράτησε το 0-0.

Η πίεση της Λαμίας καρποφόρησε στο 20΄ όταν ο Αμαράλ έκανε το γέμισμα στα δεξιά και ο Καρλίτος με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ για το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα ο Αμαράλ έκανε την κούρσα από τα αριστερά και με δυνατό σουτ σημείωσε ένα εντυπωσιακό γκολ δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 41΄ κατάφεραν να μειώσουν. Ο Κοσέλεφ απέκρουσε το σουτ του Σόρια, η μπάλα πήρε ύψος και ο Κόντε με κεφαλιά εξ επαφής «έγραψε» το 2-1.

Μάλιστα η ομάδα των Ιωαννίνων είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 45΄ όταν στο μακρινό σουτ του Εραμούσπε, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κοσέλεφ.

Στο 59ο λεπτό η Λαμία κέρδισε και δεύτερο πέναλτι όταν ο Καρλίτος βγήκε τετα τετ απέναντι στον Αθανασίου, ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ τον ανέτρεψε και δέχθηκε κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε και πάλι ο Καρλίτος στο 61΄ αλλά ο Αθανασίου απέκρουσε και δεύτερο πέναλτι διατηρώντας το 2-1.

Ένα λεπτό αργότερα (62΄) ο πρωταγωνιστής Αθανασίου έγινε ο μοιραίος καθώς μετά από φάση διαρκείας βγήκε να μαζέψει αλλά έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Τσιλούλης έκανε το 3-1 για τη Λαμία.

Στο 81ο λεπτό ο Τσόσιτς με πολύ ωραία μπαλιά βρήκε τον Τσιλούλη ο οποίος μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Λαμίας (4-1).

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X