Ποτσετίνο για Μούντρικ: «Χρειάζεται να βελτιωθεί για να παίζει, το ποδόσφαιρο δεν είναι τένις»

Ποτσετίνο για Μούντρικ: «Χρειάζεται να βελτιωθεί για να παίζει, το ποδόσφαιρο δεν είναι τένις»
Photo Credits: INTIME

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο άσκησε κριτική στον Μιχάιλο Μούντρικ και δήλωσε ξεκάθαρα πως για να παίζει πρέπει να βελτιωθεί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο κλήθηκε να σχολιάσει την μέχρι τώρα πορεία του Μιχάιλο Μούντρικ στην Τσέλσι, η οποία κρίνεται απογοητευτική.

Απόδειξη τα μόλις 4 γκολ που μετράει μέσα απο 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις καθώς επίσης και το γεγονός πως δεν έχει κερδίσει φανέλα βασικού όπως μαρτυρούν οι μόλις παρουσίες του στο αρχικό σχήμα των μπλε στη φετινή Premier League.

«Ήταν βασικός στον ημιτελικό απέναντι στην Μίντλεσμπρο, που ήταν ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια για εμάς. Ναι, τώρα είναι στον πάγκο. Αυτό έχει να κάνει με τη φόρμα κατά τη διάρκεια της σεζόν, πρέπει να κρατάς τη φόρμα σου και να προσπαθείς να είσαι ο καλύτερος κατά τη διάρκεια κάθε προπόνησης.

Ως προπονητικό τιμ, κοιτάζουμε να υπάρχει αξιοκρατία. Βάζουμε να παίζουν τους ποδοσφαιριστές που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στον αγωνιστικό χώρο», τόνισε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο σε σχετική ερώτηση για τον 23χρονο Ουκρανό διεθνή εξτρέμ, για να προσθέσει με νόημα:

«Πιστεύω πως ο Μούντρικ είναι νεαρό παιδί που ήρθε εδώ πριν από έναν χρόνο. Ξέρουμε τις συνθήκες γύρω από τη μεταγραφή. Φυσικά και χρειάζεται να βελτιωθεί. Έχει εκπληκτική ποιότητα και δυνατότητες αλλά το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, δεν είναι τένις.

Έχουμε παίκτες που θα πρέπει να αποδίδουν μέσα στο σύνολο. Εάν τον δείτε, είναι φοβερός, αλλά θα πρέπει να προσαρμόζεται και να παίζει για την ομάδα. Χρειάζεται να προσαρμοστεί και αυτό απαιτεί χρόνο».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X