Ο Κουζέλογλου στους «200άρηδες» ριμπάουντερ της ΑΕΚ Betsson

Ο Κουζέλογλου στους «200άρηδες» ριμπάουντερ της ΑΕΚ Betsson
Photo Credits: INTIME

Σημαντικό επίτευγμα για τον Γιάννη Κουζέλογλου στο ματς της ΑΕΚ με τον Κολοσσό

Ο Γιάννης Κουζέλογλου στην αναμέτρηση της ΑΕΚ Betsson κόντρα στον Κολοσσό έγινε ο 35ος παίκτης της Ένωσης που έφτασε τα 200 ριμπάουντ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Τρεις παίκτες της ΑΕΚ Betsson έφυγαν από τη Ρόδο με προσωπικά επιτεύγματα…

*Με τα πέντε ριμπάουντ που μάζεψε, ο Γιάννης Κουζέλογλου έγινε ο 35ος στην ιστορία της «Ένωσης» που έφτασε τα 200+.

*Ο Τζάστιν Τίλμαν είχε 9/16 δίποντα και με αυτά έγινε ο 27ος ξένος στην ιστορία της ομάδας στη Stoiximan Basket League που έφτασε σε τριψήφιο αριθμό εύστοχων σουτ. Μπήκε μάλιστα στην 25άδα της λίστας έχοντας 108 εύστοχα δίποντα και αφού ξεπέρασε τόσο τον Τορίν Φράνσις που είχε 104 στη σεζόν 2009-10, όσο και τον Ακίλ Μίτσελ που είχε 105 στο περσινό Πρωτάθλημα.

Ο Αμερικανός σέντερ επιχείρησε το δεύτερο τρίποντο του στη σεζόν και ήταν εύστοχο. Σημείωσε την 7η επίδοση απόλυτης ευστοχίας στα τρίποντα, ανεξαρτήτως προσπαθειών, που συνδυάστηκε με 20+ πόντους (26π, 1/1τρ.).

*Ο Ζώης Καράμπελας έχοντας 2/2 βολές, έφτασε τις 100 εύστοχες. Σε 127 αγώνες στη Stoiximan Basket League μετράει πλέον 100/146 (68,49%).

Σε ομαδικό επίπεδο σημείωσε μία σειρά από αρνητικά ρεκόρ περιόδου…

*Οι 103 πόντοι που δέχτηκε η ΑΕΚ Betsson αποτελούν αρνητικό ρεκόρ περιόδου αφού το προηγούμενο ήταν εκείνο των 100 που δέχτηκε από τον Προμηθέα στην Πάτρα.

*Αρνητικό ρεκόρ περιόδου συνιστούν και τα 15 αμυντικά της ριμπάουντ, αφού πριν το χθεσινό παιχνίδι είχε από 17 στα ματς με το Λαύριο Megabolt για την 1η και το Μαρούσι για τη 10η αγωνιστική. Πρόκειται συνολικά για την τέταρτη μικρότερη φετινή επίδοση της Stoiximan Basket League.

*Σημείωσε την 8η επίδοση τριών ή λιγότερων εύστοχων τριπόντων στη σεζόν, έχοντας τρία που αποτελούν το δικό της, αρνητικό ρεκόρ. Το προηγούμενο ήταν εκείνο των τεσσάρων τριπόντων που είχε εκτός με το Λαύριο Megabolt και εντός με τον Ολυμπιακό και τον Άρη Midea. Στα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της λοιπόν, έμεινε κάτω από τα πέντε εύστοχα τρίποντα.

*Οι 31 πόντοι με τους οποίους βρέθηκε πίσω στο σκορ η ΑΕΚ Betsson, στα 1:29 από το τέλος (103-72), είναι η μεγαλύτερη εις βάρος της διαφορά στη σεζόν. Η προηγούμενη ήταν το -25 του αγώνα με τον Προμηθέα για την 9η αγωνιστική.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X