Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η Αλ Χιλάλ τσεκάρει Μπρούνο Φερνάντες για το καλοκαίρι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η Αλ Χιλάλ τσεκάρει Μπρούνο Φερνάντες για το καλοκαίρι
Photo Credits: INTIME

Ο Μπρούνο Φερνάντες φαίνεται πως έχει γίνει νούμερο ένα στόχος της Αλ Χιλαλ για το καλοκαίρι του 2024

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπρούνο Φερνάντες έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της Σαουδικής Αραβίας, με την Αλ Χιλάλ να δείχνει έως τώρα ως η ομάδα που έχει δείξει εντονότερο ενδιαφέρον.

Ωστόσο, ο Φερνάντες απέρριψε την προοπτική της Σαουδικής Αραβίας, πιστεύοντας ότι έχει ακόμα ειλημμένες «υποχρεώσεις» στη Γιουνάιτεντ και σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ωστόσο, η απόρριψη δεν πτόησε την Αλ Χιλάλ και σύμφωνα με την «Daily Mail», σκέφτεται να επιστρέψει για να δελεάσει τον έμπειρο μέσο, με νέα προσφορά το καλοκαίρι.

Η ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς έχει ήδη στο δυναμικό της τον πρώην αμυντικό της Τσέλσι, Καλιντού Κουλιμπαλί, καθώς και τον Αλεξάντερ Μίτροβιτς, τυπικά της Φούλαμ, και τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ Νεϊμάρ.

Θυμίζουμε ότι ο Φερνάντες εντάχθηκε στη Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο του 2020 και έχει αγωνιστεί 215 φορές για τον σύλλογο, σημειώνοντας 71 γκολ. Την περασμένη σεζόν κέρδισε την πρώτη του μεγάλη διάκριση με τον σύλλογο καθώς βοήθησε την ομάδα του Τεν Χαγκ να κερδίσει τη Νιουκάστλ στον τελικό του Carabao Cup.Επιπλέον, στην αρχή της τρέχουσας περιόδου, ο μέσος αντικατέστησε τον Χάρι Μαγκουάιρ ως νέος αρχηγός του συλλόγου.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X