ΑΕΚ Betsson: Πολλά τα αρνητικά ρεκόρ στην ντροπιαστική ήττα (103-80) στην Ρόδο από τον Κολοσσό

ΑΕΚ Betsson: Πολλά τα αρνητικά ρεκόρ στην ντροπιαστική ήττα (103-80) στην Ρόδο από τον Κολοσσό
Photo Credits: INTIME

Πολλά αρνητικά ρεκόρ σημείωσε η ΑΕΚ Betsson στην ντροπιαστική ήττα με 103-80 από τον Κολοσσό στη Ρόδο

Ο Κολοσσός έγραψε ιστορία με τους 103 σε 40’ και η ΑΕΚ Betsson έγραψε μια σειρά από αρνητικά ρεκόρ με το χθεσινό 103-80.

Και πάμε να δούμε ένα-ένα τα αρνητικά ρεκόρ της ΑΕΚ Betsson στην ήττα με 103-80 από τον Κολοσσό.

Κατ’ αρχήν, οι 103 πόντοι που δέχτηκε η ΑΕΚ Betsson αποτελούν αρνητικό ρεκόρ περιόδου αφού το προηγούμενο ήταν εκείνο των 100 που δέχτηκε από τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Από κει και πέρα, αρνητικό ρεκόρ περιόδου συνιστούν και τα 15 αμυντικά της ριμπάουντ, αφού πριν το χθεσινό παιχνίδι είχε από 17 στα ματς με το Λαύριο για την 1η και το Μαρούσι για τη 10η αγωνιστική. Πρόκειται συνολικά για την τέταρτη μικρότερη φετινή επίδοση της Stoiximan Basket League.

Επίσης σημείωσε την 8η επίδοση τριών ή λιγότερων εύστοχων τριπόντων στη σεζόν, έχοντας τρία που αποτελούν το δικό της, αρνητικό ρεκόρ. Το προηγούμενο ήταν εκείνο των τεσσάρων τριπόντων που είχε εκτός με το Λαύριο και εντός με τον Ολυμπιακό και τον Άρη. Στα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της λοιπόν, έμεινε κάτω από τα πέντε εύστοχα τρίποντα.

Τέλος, οι 31 πόντοι με τους οποίους βρέθηκε πίσω στο σκορ η ΑΕΚ Betsson, στα 1:29 από το τέλος (103-72), είναι η μεγαλύτερη εις βάρος της διαφορά στη σεζόν. Η προηγούμενη ήταν το -25 του αγώνα με τον Προμηθέα για την 9η αγωνιστική.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X