Κυρίαρχη και το δείχνει στο 2.60 η ΑΕΚάρα!

Κυρίαρχη και το δείχνει στο 2.60 η ΑΕΚάρα!

Με αέρα από τις τελευταίες νίκες και από την τεράστια μεταγραφή του Λιούμπισιτς, η ΑΕΚ ετοιμάζεται να στείλει νέο μήνυμα τίτλου αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα Τρίπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρώτα διέλυσε τον Ατρόμητο (5-0), στη συνέχεια έκανε… πλάκα στον ΟΦΗ (3-0) και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με την τρομερή μεταγραφική κίνηση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς. Η ΑΕΚ κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα και είναι έτοιμη για ακόμα μία εμφατική νίκη, αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια (17:30).

Είναι προφανές πως η «Ένωση» βρίσκεται πολλά σκαλιά πιο πάνω από τους φιλοξενούμενους και έχει τη διάθεση να επιτεθεί από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή. Όσο κι αν περιμένει στην περιοχή του ο Αστέρας, η ΑΕΚ μπορεί να επιβάλλει τον ρυθμό της και η νίκη της από το ημίχρονο προσφέρεται σε απόδοση 1.73.

Από εκεί και πέρα, ο «Δικέφαλος» έχει την ικανότητα να δώσει διάρκεια στην κυριαρχία του στο γήπεδο, καθώς πλέον διαθέτει πολλές λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Παίκτες όπως ο Πάολο Φερνάντες, ο Ελίασον και ο Αραούχο θα έρθουν από τον πάγκο και αυτό γέρνει την πλάστιγγα προς τη νίκη της ΑΕΚ και στα δύο ημίχρονα, ενδεχόμενο που συνοδεύεται με απόδοση 2.60.

Για να συμβεί αυτό, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα στηριχτεί ξανά στον Έκι Πόνσε: Ο Αργεντίνος φορ βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, σκοράρει συνεχώς, «ξεμπούκωσε» και μπορεί να ντυθεί ξανά πρωταγωνιστής στον δρόμο για μία ακόμα σημαντική νίκη. Ένα τουλάχιστον γκολ από τον Πόνσε στην αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 2.10.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X