Ντέκο για Μπέργβαλ: «Θα υπογράψουμε μόνο παίκτες που πραγματικά θέλουν να παίξουν στην Μπαρτσελόνα»

Ντέκο για Μπέργβαλ: «Θα υπογράψουμε μόνο παίκτες που πραγματικά θέλουν να παίξουν στην Μπαρτσελόνα»
Photo Credits: INTIME

Ο αθλητικός διευθυντής των Καταλανών, μίλησε για την περίπτωση του Σουηδού χαφ, που προτίμησε την Τότεναμ από την Μπαρτσελόνα, πετώντας το... καρφί του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λούκας Μπέργβαλ βρέθηκε μια… ανάσα από την Μπαρτσελόνα, όμως την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, προτίμησε την μεταγραφή του στην Τότεναμ, με τον Ντέκο να μιλάει για την περίπτωση του Σουηδού χαφ.

Ο αθλητικός διευθυντής των Καταλανών, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Μπέργβαλ, τονίζοντας ωστόσο ότι οι «μπλαουγκράνα» θα αποκτήσουν παίκτες που πραγματικά θέλουν να παίξουν στην Μπάρτσα.

«Έχουμε ένα ξεκάθαρο σχέδιο: θέλουμε να υπογράψουμε μόνο παίκτες που πραγματικά θέλουν να παίξουν στην Μπαρτσελόνα. Ήμασταν σε συζητήσεις για τον Μπέργκβαλ ναι, αλλά καθώς παρακολουθούμε και άλλα ταλέντα, πολύ μεγάλη προσοχή στον Τύπο», είπε χαρακτηριστικά ο Ντέκο.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X