Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπορταγκαράι ο Ιωνικός

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπορταγκαράι ο Ιωνικός
Photo Credits: INTIME

Μεταγραφή για τον Ιωνικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμη μία μεταγραφή για τον Ιωνικό μετά τους Γκέλιο, Γουακάσο και Ροντρίγκες, με την ομάδα της Νίκαιας να ανακοινώνει την απόκτηση του Μπορταγκαράι, ο οποίος από τον Ιανουάριο του 2023 αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ιωνικού για τον Χερόνιμο Μπορταγκαράι:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Geronimo Bortagaray!

Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, έχει καταγωγή από την Ουρουγουάη, είναι 24 χρονών και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από στις ακαδημίες της Μοντεβιδέο Γουόντερερς, ενώ στα 19 του χρόνια αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα του συλλόγου.

Το 2020 παραχωρήθηκε δανεικός στην Βίγια Εσπανιόλα, με την οποία μέτρησε 22 συμμετοχές. Τον Ιανουάριο του 2022 φόρεσε τη φανέλα της Ντανούμπιο, με την οποία μέτρησε 34 συμμετοχές καταγράφοντας 2.700 αγωνιστικά λεπτά! Τον Ιανουάριο του 2023 ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα καταγράφοντας 378 αγωνιστικά λεπτά.

Geronimo, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού και σου ευχόμαστε υγεία, με πολλές επιτυχίες παρέα με την ομάδα μας».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X