Ζούρος: «Η χειρότερη ήττα στα 37 χρόνια που είμαι προπονητής, δεν είναι εικόνα της ΑΕΚ αυτή»

Ζούρος: «Η χειρότερη ήττα στα 37 χρόνια που είμαι προπονητής, δεν είναι εικόνα της ΑΕΚ αυτή»
Photo Credits: INTIME

Μίλησε έξω από τα δόντια ο τεχνικός της ΑΕΚ Betsson, Ηλίας Ζούρος μετά τη βαριά ήττα από τον Κολοσσό (103-80)

Δεν μάσησε τα λόγια του στη συνέντευξη Τύπου μετά την πολύ βαριά ήττα της AEK Betsson από τον Κολοσσό Ρόδου ο Ηλίας Ζούρος.

Ο προπονητής της Ένωσης χαρακτήρισε τραγική την εμφάνιση της ομάδας του και ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους της, τονίζοντας ότι αυτή η ήττα ήταν η χειρότερή του στα 37 χρόνια της προπονητικής του καριέρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Betsson:

«Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να απολογηθώ πρώτος εγώ στους φιλάθλους της ΑΕΚ Betsson. Ήταν μία τραγική εμφάνιση. Για μένα προσωπικά η χειρότερη ήττα στα 37 χρόνια που είμαι προπονητής. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Μπορεί να είμαι λίγες ημέρες στην ομάδα, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Η εμφάνισή μας ήταν τραγική. Η άμυνά μας δεν υπήρχε. Τα ριμπάουντ δεν υπήρχαν. Το ένας με έναν δεν υπήρχε. Βασικά δεν υπήρχαμε πουθενά. Από ‘κει και πέρα, προχωράμε… Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κολοσσού. Εμείς πρέπει να δούμε τι πρέπει να κάνουμε ως ομάδα για να βελτιωθούμε. Δεν είναι εικόνα της ΑΕΚ αυτή. Δεν αντιπροσωπεύει τη μεγάλη ΑΕΚ, που ο καθένας ονειρεύεται. Για αυτό, λέω για άλλη μία φορά και τελευταία απολογούμαι προσωπικά και εγώ και όλοι οι παίκτες για αυτή την εμφάνιση».

Τι δήλωσε ο Σεγούρα

Από πλευράς του, ο προπονητής του Κολοσσού, Σεγούρα, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, τονίζοντας την ανάγκη του να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά ώστε να έρθει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Κολοσσού:

«Αρχικά, συγχαρητήρια στους παίκτες. Επίσης και στους φιλάθλους μας γιατί η ατμόσφαιρα σήμερα ήταν εκπληκτική. Πήραμε μία σημαντική νίκη, που μπορεί να είναι διπλή, καθώς πήραμε και τη διαφορά των πόντων. Οι φίλαθλοί μας θα πρέπει να κατάλαβαν ότι παίξαμε με πολλή ενέργεια χάρη σε εκείνους, οπότε το αξίζουν. Τους αφιερώνουμε τη νίκη. Αλλά, τώρα τελείωσε αυτό το ματς και θα πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο. Να είμαστε έτοιμοι για την Καρδίτσα και θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε. Θα πρέπει να διατηρήσουμε ψηλά τους στόχους μας. Να δουλεύουμε κάθε μέρα με νοοτροπία και να βελτιωνόμαστε σε κάθε τομέα του παιχνιδιού μας».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X