Υπό διάλυση η ΑΕΚ Betsson, «ναυάγησε» στη Ρόδο και ήττα (103-80) ντροπή από τον Κολοσσό

Υπό διάλυση η ΑΕΚ Betsson, «ναυάγησε» στη Ρόδο και ήττα (103-80) ντροπή από τον Κολοσσό
Photo Credits: INTIME

Συνονθύλευμα χωρίς αρχή, μέση και τέλος η ΑΕΚ Betsson, διασύρθηκε από τον Κολοσσό Ρόδου και κινδυνεύει να χάσει όλους τους στόχους της

Η ΑΕΚ Betsson διασύρθηκε στην Ρόδο και έχασε με κάτω τα χέρια από τον Κολοσσό (103-80) στην χειρότερη εμφάνιση της ομάδας τα τελευταία πολλά χρόνια. Η ομάδα του Ηλία Ζούρου, συνέχισε από εκεί που έμεινε από την ήττα στην Χολόν, παρουσιάζοντας ακόμα χειρότερο πρόσωπο, χωρίς αρχή, μέση και τέλος, όπου έχασε ακόμα και την διαφορά από το πρώτο ματς και πλέον υστερεί σε ισοβαθμία. Για ακόμα μια φορά η άμυνα της Ένωσης, ήταν η χαρά του αντιπάλου και έγινε παιχνιδάκι στα χέρια του Γκάουντλοκ και του Μπραίκοβιτς που έκαναν ό,τι ήθελαν στο παρκέ με 26 και 22 πόντους. Ο Ηλίας Ζούρος παρότι είναι λίγες μέρες στην ομάδα, πείραξε ακόμα και αυτά που λειτουργούσαν καλά στην ομάδα και πλέον εκτός από το πρόβλημα στην άμυνα, η ΑΕΚ έχει πρόβλημα και στην επίθεση. Ακατανόητο το παρκάρισμα του Χόλινς και του Μόργκαν, όπως και του Νετζήπογλου στον πάγκο, ενώ έβλεπε ότι δεν βρίσκει λύσεις. Σε αυτήν την θλιβερή εμφάνιση, κανένας από τους παίκτες δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, με την ΑΕΚ να βρίσκεται σε μια ελεύθερη πτώση, χωρίς σταματημό.

Το ματς

Ο Ηλίας Ζούρος παρέταξε τους Νάιτ, Νετζήπογλου, ΜακΡέι, Αγραβάνη και Τίλμαν ενώ ο Κούρο Σεγκούρα τους  Ουτόμι, Πετρόπουλο, Περάντες, Πόλει και Μπραίκοβιτς. Ο Νετζήπογλου μετά από καιρό, ξεκίνησε στην βασική πεντάδα και ήταν ορεξάτος σκοράροντας πέντε γρήγορους πόντους για την ΑΕΚ, με τον Μπραίκοβιτς όμως να μην έχει αντίπαλο κάτω από την ρακέτα με έξι πόντους (12-9). Με το πρώτο τρίποντο του Τίλμαν στο πρωτάθλημα η Ένωση μείωσε στον πόντο, όμως αντιμετώπιζε πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ και έδινε πόντους δεύτερης ευκαιρίας (19-16). Η Ένωση αντιμετώπιζε και πάλι πρόβλημα στην άμυνα της με τον Ουτόμι να δίνει την μεγαλύτερη διαφορά του αγώνα (23-16). Η ΑΕΚ δέχτηκε 27 πόντους στην πρώτη περίοδο, με την άμυνα της να έχει σοβαρά προβλήματα στο ριμπάουντ και τις περιστροφές (27-19).

Οι δύο ομάδες σκόραραν εναλλάξ, με τον Νάιτ να πετυχαίνει σερί πόντους αλλά η κακή άμυνα της ΑΕΚ, δεν μπορούσε να σταματήσει το πικ εν ρολ του Κολοσσού (31-24). Η Ένωση παρόλο που κέρδιζε αρκετές βολές, εντούτοις και πάλι ήταν άστοχη χάνοντας ευκαιρίες να μειώσει το σκορ με τον Κουζέλογλου (33-28). Με πέντε πόντους του Γκάουντλοκ, ο Κολοσσός πήρε για πρώτη φορά διαφορά 10 πόντων, κάνοντας ότι ήθελε την άμυνα της ΑΕΚ (38-28). Η ΑΕΚ εμφάνισε σημάδια διάλυσης και πάλι με τον Μπράικοβιτς να κάνει πάρτι στις δύο ρακέτες με 12 πόντους (51-34). Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να κάνει ακόμα ένα θλιβερό ημίχρονο, δεχόμενη και πάλι 50+ πόντους, ενώ επιθετικά δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται (51-36).

Πάνω που μείωσε η ΑΕΚ στους 11 στις αρχές της 3ης περιόδου, δέχτηκε δύο τρίποντα από Γκάουντλοκ και Ουτόμι και ξανά στους 17 (61-44). Ακόμα ένα τρίποντο από τον Γκάουντλοκ και η διαφορά πάει στους 20, με την ΑΕΚ ανήμπορη να κάνει το παραμικρό στο γήπεδο (64-44). Ο Ηλίας Ζούρος γύρισε την άμυνα του σε ζώνη για να αλλάξει λίγο τον ρυθμό του αγώνα, με τον Τίλμαν να σκοράρει στην επίθεση και να μειώνει στους 15 (66-51). Τρίποντο από τον Πετρόπουλο που τιμωρεί την ζώνη (72-53). Με δύο βολές του Μπραίκοβιτς, η διαφορά πήγε στην μεγαλύτερη τιμή της (80-55).

Η Ένωση συνέχισε να σέρνεται στο παρκέ με τους παίκτες του Κολοσσού να κάνουν πάρτι στο γήπεδο, φτάνοντας την διαφορά στους 29 πόντους (89-60). Οι παίκτες της ΑΕΚ, προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να δεχτούν 100 πόντους σε ένα ντροπιαστικό βράδυ για την ΑΕΚ, με τον Κολοσσό να πετυχαίνει την πιο εύκολη νίκη του στο πρωτάθλημα (103-80).

Κολοσσός Ρόδου – ΑΕΚ: 103-80

Δεκάλεπτα: 27-19, 51-36, 80-55, 103-80

Κολοσσός Ρόδου (Σεγκούρα): Γκάουντλοκ 26, Ουτόμι 5, Κολοβέρος 4, Μπραίκοβιτς 22, Παπαγιάννης, Πετρόπουλος 5, Μπιλής, Καμαριανός 6, Σίτου 2, Παπαδάκης, Πόλει 17, Περάντες 15.

ΑΕΚ (Ζούρος): Τίλμαν 26, Ραντλ 3, Καράμπελας 5, Πηλάβιος, Χόλινς 5, Νετζήπογλου 11, Αγραβάνης 6, Νάιτ 12, Κουζέλογλου 8, Μόργκαν ,Ματαλλιωτάκης, ΜακΡέι 4.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X