Εξώγαμη κόρη του Lamborghini διεκδικεί μερίδιο της περιουσίας των δισεκατομμυρίων ευρώ – Το σκάνδαλο που βάζει φωτιά στην Ιταλία (ΦΩΤΟ)

Εξώγαμη κόρη του Lamborghini διεκδικεί μερίδιο της περιουσίας των δισεκατομμυρίων ευρώ – Το σκάνδαλο που βάζει φωτιά στην Ιταλία (ΦΩΤΟ)

Μία εξώγαμη κόρη, ένα καλαμάκι του καφέ, ένα τεστ DNA και ένα σκάνδαλο που απασχολεί χρόνια την Ιταλία περνά σε νέα σεζόν επεισοδίων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η Lamborghini να απασχολεί τα διεθνή media με την επιτυχία και τα ρεκόρ που σημειώνει τα τελευταία χρόνια, όμως στην Ιταλία εκκρεμεί μία πολύ περίεργη ιστορία που σχετίζεται με τον Tonino Lamborghini.

O Tonino είναι ο γιος του ιδρυτή της εταιρείας και αυτός που είναι επικεφαλής, με μία περιουσία που υπολογίζεται ότι ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

Τα σύννεφα στην οικογένεια εμφανίστηκαν όταν μία νεαρά, ονόματι Flavia Borzone, επάγγελμα αισθητικός με καταγωγή από τη Νάπολη, ισχυρίστηκε ότι είναι εξώγαμη κόρη του Tonino από μία σχέση που είχε ο Lamborghini το 1989.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X