Σιμεόνε: «Θαυμάζω τον Φλορεντίνο Πέρεθ»

Σιμεόνε: «Θαυμάζω τον Φλορεντίνο Πέρεθ»
Photo Credits: INTIME

ο Ντιέγκο Σιμεόνε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Φλορεντίνο Πέρεθ, αλλά και τον Κάρλο Αντσελότι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε δηλώσεις προέβη ο Ντιέγκο Σιμέονε, μια ημέρα πριν την αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Ο Αργεντινός τεχνικός χαρακτήρισε μάλιστα, τη Ρεάλ ως «την καλύτερη ομάδα στον κόσμο» και τόνισε πως ο πρόεδρος των «μερένγκες» είναι ισχυρός.

«Έχουν έναν εξαιρετικό προπονητή που διαχειρίζεται πολύ καλά την ομάδα κι έχουν έναν πολύ ισχυρό πρόεδρο. Ο Φλορεντίνο διοικεί έναν σύλλογο που είναι ο καλύτερος στον κόσμο.

Τον θαυμάζω για το πώς συνεχίζει να απαιτεί από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη Ρεάλ το καλύτερο. Ο Ρονάλντο φεύγει, ο Ράμος φεύγει, ο Μπενζεμά φεύγει, ο Κασίγιας φεύγει. Φεύγουν, αλλά ο σύλλογος συνεχίζει γιατί το διαχειρίζονται υποδειγματικά», είπε ο Τσόλο Σιμεόνε.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X