Σουάρες: «Ωραίο που απολαμβάνω μαζί με τον Μέσι το τελικό μου στάδιο ως ποδοσφαιριστής»

Σουάρες: «Ωραίο που απολαμβάνω μαζί με τον Μέσι το τελικό μου στάδιο ως ποδοσφαιριστής»
Photo Credits: INTIME

Ο Λουίς Σουάρες δεν μπορεί να κρύψει την χαρά που αισθάνεται για το γεγονός πως περνάει τα τελευταία του χρόνια ως ποδοσφαιριστής δίπλα στον Λιονέλ Μέσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαρούμενος που έχει την ευκαιρία να περάσει το τελευταίο κεφάλαιο της καριέρας του δίπλα στον Λιονέλ Μέσι δηλώσει ο Λουίς Σουάρες.

Η Ίντερ Μαϊάμι πραγματοποίησε το μεγάλο reunion Λιονέλ Μέσι – Λουίς Σουάρες, ανακοινώνοντας τον περασμένο Δεκέμβρη την απόκτηση του Ουρουγουανού επιθετικού.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ενόψει του φιλικού με τον Χονγκ Κόνγκ δήλωσε χαρούμενος που απολαμβάνει αυτό το τελευταίο κεφάλαιο της καριέρας του, παίζοντας δίπλα στον καλό του φίλο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος μετά από πολλά χρόνια που παίζουμε μαζί, που μοιράζομαι όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και την καθημερινά μαζί του. Είναι πολύ ωραίο να μπορούμε να απολαμβάνουμε αυτό το τελικό στάδιο ως ποδοσφαιριστές και να το απολαμβάνουμε και ως φίλοι».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X