Στο MLS για τη Ρίαλ Σολτ Λέικ ο Κατράνης

Στο MLS για τη Ρίαλ Σολτ Λέικ ο Κατράνης
Photo Credits: INTIME

Την καριέρα του στην άλλη του Ατλαντικού, για λογαριασμό της Ρίαλ Σολτ Λέικ που αγωνίζεται στο MLS, συνεχίζει ο Αλέξανδρος Κατράνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποδοσφαιριστής της Ρίαλ Σολτ Λέικ είναι από σήμερα ο Aλέξανδρος Κατράνης, καθώς ο σύλλογος από το MLS ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου αμυντικού από την πολωνική Πιαστ Γκλίβιτσε.

Εν αναμονή της σχετικής βίζας και της άδειας για τη μεταγραφή, ο Έλληνας άσος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι και το 2025 με οψιόν επέκτασης για 1+1 χρόνια.

«Ο Άλεξ θα προσφέρει πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά στην αριστερή μας πλευρά, δίνοντάς μας επίσης βάθος, καθώς θέλουμε να αγωνιστούμε σε 45-50 παιχνίδια φέτος σε όλες τις διοργανώσεις», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Ρίαλ Σολτ Λέικ, Κουρτ Σμιντ. Ο Κατράνης αναμένεται να πάρει μέρος στα φιλικά με την Μπρόντμπι από τη Δανία, την Φρέντρισταντ από τη Νορβηγία και την Κλάκσβικ από τα Νησιά Φερόε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας στην Πορτογαλία για το RSL’s Atlantic Cup.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X