«Βόμβα» για τον Μπερνάρ από τη Βραζιλία: «Έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο Μινέιρο»

«Βόμβα» για τον Μπερνάρ από τη Βραζιλία: «Έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο Μινέιρο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Μπερνάρ διανύει τη δεύτερη σεζόν του στην Super League με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με το μέλλον του στους πράσινους να είναι ωστόσο αμφίβολο από τη στιγμή που λήγει το συμβόλαιό του το ερχόμενο καλοκαίρι και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για εκείνον από την πατρίδα του.

Συγκεκριμένα από την Ατλέτικο Μινέιρο, με τον Βραζιλάνο δημοσιογράφο, Μπέτο Γκουέρα, να προχωράει μάλιστα το φλερτ ένα βήμα παραπέρα, αποκαλύπτοντας πως ο βραζιλιάνικος σύλλογος έχει ήδη ενημερώσει εδώ και μερικά 24ωρα τους ανθρώπους του τριφυλλιού για τη συμφωνία της με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό.

Σύμφωνα μάλιστα με τον εν λόγω ρεπόρτερ, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών θα έχει γνωστοποιηθεί το αργότερο μέχρι την Κυριακή (04/02), μετά το ντέρμπι με την Κρουζέιρο, και θα έχει ισχύ από το καλοκαίρι και έπειτα οπότε και θα έχει λήξει η συνεργασία τους με τους πράσινους.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X