Πήρε αέρα με τον Λιούμπισιτς και τώρα η ΑΕΚ δεν πρέπει να σταματήσει πουθενά!

ENWSI TV: ΟΛΟ το έκτακτο ΑΕΚ talk για Λιούμπισιτς και τα τελευταία νέα με Καζαντζόγλου και Βούλγαρη! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου στρέφει την προσοχή του στα αγωνιστικά και όσα περιμένουν την ΑΕΚ από την Κυριακή και έπειτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πως γυρίζει το χαρτί! Την τελευταία μέρα των μεταγραφών, η ΑΕΚ έκλεισε πανηγυρικά έναν μήνα, που πήγε να της αφήσει σημαντικές πληγές. Σπουδαίο πράγμα οι μεταγραφές. Σας έχω πει και άλλη φορά, πως όταν αναφερόμαστε στο ποδόσφαιρο, ακουμπάμε στο συναίσθημα του κόσμου. Και είναι σημαντικό, να φτιάχνεις τον κόσμο. Να του δίνεις αυτό που περιμένει, δηλαδή τις προϋποθέσεις για να είναι η ΑΕΚ αχτύπητη.

Όταν αυτό το πράττεις και με επίγνωση των πραγματικών αναγκών της ομάδας, τόσο το καλύτερο. Βλέπετε, μια σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με τις μεταγραφές της ΑΕΚ και εκείνες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, είναι πως η Ενωση πήγε στοχευμένα σε εκείνον που ήθελε. Για το παρόν και το μέλλον της. Ούτε μεταγραφή επειδή είναι απλά καλός παίκτης, ούτε μεταγραφή για να υπάρξει εντυπωσιασμός στον κόσμο και να φύγει η προσοχή από τα υπόλοιπα θέματα.

Ο ρόλος του Λιούμπισιτς

Και στην ΑΕΚ πάντως, η κουβέντα έφυγε από θέματα καθημερινότητας. Είναι όμορφο, πως τις τελευταίες ώρες ακούω διάφορες αναλύσεις για το πώς θα χωρέσει ο Λιούμπισιτς στην 11άδα. Αν θα παίξει ως «6», αν θα πάει στο «8», δεξιά ή αριστερά, εάν ο Αλμέιδα αποφασίσει να αλλάξει σχηματισμό για να τον χωρά και αυτόν μαζί με τον Πινέδα στην 11άδα. Ωραία πράγματα. Δεν χρειάζονται εκτιμήσεις, το γήπεδο θα μας δώσει όλες τις απαντήσεις.

Επί του παρόντος, μαθαίνω και πιστεύω πως ο Λιούμπισιτς θα είναι στην αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, εκτιμώ πως θα αγωνιστεί και σε σημαντικό μέρος του παιχνιδιού. Δεδομένων των προβλημάτων που υπάρχουν (Γιόνσον, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πισάρο), δεν θα απέκλεια ακόμα και βασικός. Λίγες πιθανότητες, αλλά υπαρκτές. Αλλά ούτε θα αλλάξει τη μοίρα της ΑΕΚ από ένα παιχνίδι, ούτε θα κριθεί απ’ αυτό.

Το πιο κρίσιμο ματς για την ΑΕΚ

Ετσι κι αλλιώς, για την ΑΕΚ έχει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία η αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Η Ενωση έδειξε ήδη έμπρακτα πως βγαίνοντας από ένα εξαντλητικό πρόγραμμα τρομακτικά μεγάλης σειράς ζόρικων αγώνων – όπου δεν έχασε πουθενά και ας της κόστισε το κύπελλο – μπήκε σε παιχνίδια με αντιπάλους που η ίδια τα μετέτρεψε σε διαδικαστικά: πεντάρα στο Περιστέρι, τριάρα στον ΟΦΗ. Η ουσία είναι ότι από εδώ και στο εξής το πρόγραμμα του πρωταθλήματος συνεχίζει σε αυτό το τέμπο, με μικρές εξαιρέσεις.

Μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, δηλαδή στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, έχει τρία παιχνίδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τρία εκτός έδρας. Συγκριτικά με τον ανταγωνισμό, δεν έχει (δυστυχώς) πλέον να αγωνιστεί σε άλλη διοργάνωση, αλλά με το όφελος της απόλυτης συγκέντρωσης στα δικά της παιχνίδια. Βρίσκεται στο -2 από την κορυφή και ξέρει, πως στις επόμενες τρεις αγωνιστικές εάν συνεχίσει αήττητη, λογικά θα βρίσκεται πρώτη στη βαθμολογία.

Γι’ αυτό, σε συνδυασμό με τη δυναμικότητα του αντιπάλου και τις σημαντικές απουσίες, κρίνω ως καθοριστικό για την πορεία της ΑΕΚ το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Το τελευταίο που θα στερηθεί τη βοήθεια του κοινού της, σε αυτήν την ακαταλαβίστικη απόφαση ακόμα και τώρα που φτάσαμε στο φινάλε της διαδικασίας. Η ΑΕΚ οφείλει να κερδίσει, να βρει τις λύσεις και κατά την εκτίμηση μου, λίαν συντόμως, δεν θα χρειαστεί καν να ασχολείται με όσα κάνουν οι άλλοι.

Το πανηγύρι των «ζουρλών»

Βέβαια, μια κουβέντα είναι αυτό. Γιατί και να θέλεις να αγιάσεις, δεν σε αφήνουν. Δείτε όσα συνέβησαν μέσα σε λίγες μόνο ημέρες στην εβδομάδα που κλείνει. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να κάνει μπόλικη δουλίτσα με τον δικό του τρόπο. Ανακοίνωση εν μέσω της αναμέτρησης κυπέλλου με τον Ατρόμητο για φάσεις που θαρρείς και συμβαίνουν μόνο στα δικά του παιχνίδια. Αγγίζει τα όρια του ψυχεδελικού, να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία η ομάδα που αυτή την στιγμή έχει υπέρ της τα περισσότερα πέναλτι (10).

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X