Η αξία της Ferrari αυξήθηκε κατά 7 δισεκατομμύρια λόγω της συμφωνίας με τον Χάμιλτον!

Η αξία της Ferrari αυξήθηκε κατά 7 δισεκατομμύρια λόγω της συμφωνίας με τον Χάμιλτον!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Formula 1 γράφεται ιστορία, παρότι η έναρξη της συνεργασίας του κορυφαίου πιλότου και της Scuderia θα αρχίσει το 2025. Η αντίδραση της αγοράς, μάλιστα, δείχνει τη σημασία του deal.

Πριν καν υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις από Mercedes και Ferrari, η τιμή μετοχής της ιταλικής εταιρείας αυξήθηκε από τα 346,78 δολάρια, στα 384. Όλα αυτά στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Αυτό σημαίνει πως η Ferrari εκτινάχτηκε ως αξία στην κεφαλαιαγορά, από τα 62,4 δισεκατομμύρια δολάρια στα 69,12! Δηλαδή αύξηση περίπου 7 δισεκατομμυρίων ευρώ μέσα σε λίγες ώρες!

Η τιμή μετοχής αυξήθηκε περίπου στο 10%, φέρνοντας φυσικά τη συνολική εκτόξευση στην αξία της Scuderia. Πρόκειται για αριθμούς ρεκόρ για την εταιρεία, από τότε που μπήκε στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Κι όλα αυτά λόγω της αντίδρασης του επενδυτικού κόσμου μόλις έγινε γνωστή η συμφωνία με τον Χάμιλτον.

Η αρχική πληροφορία ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε, όταν εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της Mercedes F1 στο Μπράκλεϊ, ενημερώθηκαν απ’ τους ανθρώπους της ομάδας πως ο Βρετανός πιλότος αποχωρεί στο τέλος του 2024.

Αυτό ανέβασε την τιμή μετοχής της Ferrari στα 384 δολάρια. Πλέον μένει να φανεί αν θα υπάρξει νέα εκτόξευση στην τιμή, μετά και την επισημοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών. Όλα αυτά τη στιγμή που η Ferrari είχε ανακοινώσει πως προβλέπεται αύξηση κερδών προ φόρων για το 2024, περίπου 2,64 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: newsbomb.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X