Μαουρίσιο Ποτσετίνο: «Η Τσέλσι χρειάζεται αυτοπεποίθηση εκτός έδρας»

Μαουρίσιο Ποτσετίνο: «Η Τσέλσι χρειάζεται αυτοπεποίθηση εκτός έδρας»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Ποτσετίνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τσέλσι πρέπει να έχει περισσότερη εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση στον εαυτό της εάν θέλει να σταματήσει τα αρνητικά εκτός έδρας αποτελέσματα, δήλωσε ο προπονητής Μαουρίσιο Ποτσετίνο μετά την ήττα της Τετάρτης (4-1) από τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ.

Η Τσέλσι, η οποία ξόδεψε πάνω από 400 εκατομμύρια λίρες την περσινή σεζόν, έχει χάσει πέντε από τα τελευταία έξι εκτός έδρας παιχνίδια της στην Premier League, ενώ έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο Στάμφορντ Μπριτζ.

«Είναι μέρος της προσωπικότητάς μας και του χαρακτήρα μας. Πρέπει να είμαστε πιο σίγουροι για τον εαυτό μας», είπε ο Ποτσετίνο σχετικά με την διαφορά εντός και εκτός έδρας.

«Χρειαζόμαστε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη. Πρέπει να έχουμε την ικανότητα να έχουμε την ίδια απόδοση που έχουμε στην έδρα μας όταν παίζουμε εκτός έδρας. Είναι θέμα χρόνου. Αγωνιζόμασταν απέναντι σε μια ομάδα που είναι στην κορυφή και φυσικά είναι καλό για εμάς να νιώθουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε».

Η Τσέλσι θα συναντήσει ξανά τη Λίβερπουλ στις 25 Φεβρουαρίου στον τελικό του League Cup στο Γουέμπλεϊ και ο Ποτσετίνο ελπίζει ότι η ουδέτερη έδρα θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά.

«Σίγουρα θα είμαστε στο Γουέμπλεϊ και θα είναι διαφορετικά σε ένα ουδέτερο μέρος. Ένας τελικός είναι πάντα διαφορετικός. Αυτή είναι η αίσθηση που έχουν οι παίκτες τώρα», πρόσθεσε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X