ΠΑΕ ΠΑΟΚ για εξώδικο Παναθηναϊκού: «Πρωτοφανής κωμική κίνηση»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ για εξώδικο Παναθηναϊκού: «Πρωτοφανής κωμική κίνηση»
Photo Credits: INTIME

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το εξώδικο που έστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Ραζβάν Λουτσέσκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την γνωστοποίηση του εξώδικου που έστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ήρθε και η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τον οποίον δήλωσε πως θα στηρίξει, αν προχωρήσει σε κάποια νομική κίνηση ο Παναθηναϊκός.

Στην ανακοίνωση ο ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναικός, με την αποστολή εξωδίκου στον προπονητή μας, προχωράει σε μια πρωτοφανή κωμική κίνηση, νομίζοντας πως έτσι θα σταματήσουν να ακούγονται οι αλήθειες οι οποίες αποτυπώνονται στα πέναλτι που έχει κερδίσει η κάθε ομάδα και τα εις βάρος της τη φετινή σεζόν και όχι μόνο.

Ο προπονητής και άνθρωπος Ράζβαν Λουτσέσκου έχει την πλήρη αποδοχή, υποστήριξη, εκτίμησή μας και οποιαδήποτε νομική κίνηση της ΠΑΕ Παναθηναικός έχει απέναντί της την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όχι εκείνον.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα εργάζεται πάντα για διαφάνεια και ειλικρίνεια και θα προστατεύει το δικαίωμα όλων για τις αξιολογικές τους κρίσεις.

Οι δηλώσεις του προπονητή μας δεν δυσφήμησαν ποτέ κανέναν Παναθηναικό, αλλά τους διαιτητές που τον προστάτευσαν, σύμφωνα με την αξιολογική κρίση του προπονητή και είναι αυτονόητο πως οι δηλώσεις του προπονητή μας ταυτίζονται με τις απόψεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναρωτιόμαστε αν τελικά υπάρχει σύστημα διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως καταγγέλει η ΠΑΕ Παναθηναικός, ακόμη και στο ίδιο εξώδικο, που καλεί έναν άνθρωπο να ανακαλέσει τις διαμαρτυρίες του για ένα σύστημα διαφθοράς.

Σε κάθε περίπτωση, και ενόψει των τεσσάρων αγώνων μεταξύ των δύο ομάδων ως το τέλος της σεζόν, σε γεμάτα γήπεδα και κρίσιμα για τους εγχώριους τίτλους, ευχόμαστε αφενός να επικρατήσει ψυχραιμία και αφετέρου να μην δικαιωθούν πικρά οι απόψεις μας».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X