Η 1η Φλεβάρη θεσπίζεται ως «Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου» στη μνήμη του Άλκη Καμπανού

Η 1η Φλεβάρη θεσπίζεται ως «Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου» στη μνήμη του Άλκη Καμπανού
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Βρούτσης, αποφάσισε να καθιερώσει την 1η Φεβρουαρίου ως την Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου, τιμώντας έτσι την μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η 1η Φεβρουαρίου, θεσπίζεται ως η «Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου», στην μνήμη του Άλκη Καμπανού, που έχασε την ζωή του εκείνη την ημέρα πριν δύο χρόνια.

Ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, ο αναπληρωτής υπουργός, αρμόδιος για τον Αθλητισμό, Γιάννης Βρούτσης, ανακοίνωσε ότι η 1η Φεβρουαρίου καθιερώνεται ως Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου. Μια εισήγηση που προτάθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και έγινε δεκτή σήμερα (01/02), από τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού.

Ο κ. Βρούτσης ανέφερε: «Δύο χρόνια σήμερα από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Στη μνήμη του & όλων των θυμάτων, ανήμερα της ψήφισης του σ/ν μας ενάντια στον χουλιγκανισμό, θεσπίζουμε την 1η Φεβρουαρίου ως “Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου”, όπως πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι μαζί ενωμένοι απέναντι στην οπαδική βία!»

Δείτε το tweet:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X