Μέρτενς: «Θέλω πολύ να αποχωρήσω από το ποδόσφαιρο»

Ο Μέρτενς της Γαλατασαράι, που... απέφυγε η ΑΕΚ, έβαλε ένα απ' τα γκολ της σεζόν! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντρις Μέρτενς, σκέφτεται να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο.

Ο 36χρονος επιθετικός εξομολογήθηκε στα μικρόφωνα του τηλεοπτικού προγράμματος «Segio Over de Grens» κάποιες από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, οι οποίεςτον κάνουν να σκεφτεί την ιδέα να «κρεμάσει» τα παπούτσια του:

«Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά θέλω πολύ να αποχωρήσω από το ποδόσφαιρο. Προφανώς ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει μετά και μου αρέσει ακόμα πολύ να παίζω ποδόσφαιρο. Κάνω την καλύτερη δουλειά στον κόσμο, αλλά από την άλλη ανυπομονώ να έχω περισσότερη ελευθερία, να βρω ηρεμία και να γίνω οικογενειάρχης.

Στην ηλικία μου κανονικά τελειώνεις την καριέρα σου. Γίνεσαι πιο αργός και σωματικά. Έμπαινα στο γήπεδο και δεν χρειαζόταν να κάνω ζέσταμα. Τώρα αυτό είναι απαραίτητο, γιατί το σώμα μου πρέπει να προχωρήσει μπροστά. Δυσκολεύομαι με αυτό. Ειδικά όταν βλέπεις έναν νεαρό συμπαίκτη να περνάει. Αυτό με ενοχλεί, γιατί δεν είναι διασκεδαστικό», είπε ο Μέρτενς.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X